Geir Olsen – Geirmann, er en av våre oddstippere her på Fotballblogg1.com. Geir vant både den første oddsduellen og han vant den første oddscupen. Følg med daglig for våre oddstips her på fotballblogg1.com

Geir Olsen er en mann med ett godt øye for gode odds, og gode spillobjekter.

Fotballblogg1 anbefaler selvfølgelig alle å følge @Geirmann på twitter, hvor han ofte har gode tilleggstips! I tillegg kan du se Geir Olsen sin bettingprofil på Betting.gs her!

 

Atletico Madrid – Real Sociedad 

Atletico Madrid har enda tilgode å tape en kamp i ligaen denne sesongen, dermed har de altså ikke tapt på hjemmebane. Der står de med 2,3,0 etter å ha møtt tøff motstand også. De slipper heller ikke inn så mange mål, 6 har de blitt totalt i ligaen. Kun Juanfran savnes her og de kan stille toppet og laget har funnet ut av de offensivt og er i god form.

Real Sociedad har også spilt i Europa i år og har i likhet med motstanderen fått mye kampbelastning. Og de har virkelig fått kjenne på det nå, de har røket ut av cupen og har kun vunnet en ligakamp siden midten av oktober. På bortebane står de med 3,1,2. De både scorer og slipper inn haugevis av mål, 27:24 i målforskjell her.

I dette oppgjøret er det et lag i form mot et lag ute av form. Da lander jeg på H til 1.53 med 3.5 units.

H @ 1.53 med 3.5u

 

Athletic Club – Real Madrid

Kamp nummer to fra La Liga. Athletic Bilbao ligger på 16. plass med 13 poeng etter like mange kamper. Formen er ikke bra, for de åpnet sesongen med 7 poeng på tre kamper, etter dette står de med en seier. Laget har også hatt ett tøft kampprogram pga spill i Europa League. I midtuka røk de ut av cupen også. Aymeric Laporte savnes etter 5 gule i denne. På hjemmebane står de med 2,2,2, men de har kun slått Sevilla med 1-0 og Girona med 2-0 på egen stadion.

Real Madrid skuffer og er på 4. plass, hele åtte poeng bak Barcelona. De avgir stadig poeng. De er ikke like solide som de var siste halvdel av forrige sesong. De vant sist seriekamp og i midtuka gikk de videre i cupen. Gareth Bale er skadet igjen, mens ellers kan de stille toppet lag. Den solide forsvarsrekka stiller bra til start. På bortebane har Real Madrid 4,1,1. 0-0 mot Atletico Madrid og tap mot Real Betis med 1-0 etter overtidsmål. CL-kampen til uka har ingen betydning så de må bare vinne her for å henge med Barcelona.

Jeg tror Real Madrid innfrir favorittstempelet og vinner denne. Spiller dermed B til 1.46 med 3.5 units.

B @ 1.46 med 3.5u

 

Torino – Atalanta 

Litt kjapt om den siste kampen. Eneste kampen fra Serie A i kveld. Belotti tilbake for fullt for Torino. De har kun tapt en hjemmekamp denne sesongen. Grei form.

Atalanta svake borte, uten seier der. Har spilt Europa League og har dermed masse kamper, har viktig kamp til uka mot Lyon.

Atalanta står uten borteseier og har mye kamper for tiden. H( draw no bet) er fint til 1.72 da. Spilles med 4 units.

H (draw no bet) @ 1.72 med 4u

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!