Geir Olsen – Geirmann, er en av våre oddstippere her på Fotballblogg1.com. Geir vant både den første oddsduellen og han vant den første oddscupen. Følg med daglig for våre oddstips her på fotballblogg1.com

Geir Olsen er en mann med ett godt øye for gode odds, og gode spillobjekter.

Fotballblogg1 anbefaler selvfølgelig alle å følge @Geirmann på twitter, hvor han ofte har gode tilleggstips! I tillegg kan du se Geir Olsen sin bettingprofil på Betting.gs her!

 

Troa på en dobbel i dag LSK(+0) og Torino(+0)

 

LSK – Sandefjord

Eliteserien og første runde.  Lillestrøm endte på 12. plass i fjor kun  tre poeng ned til kvalikplassen. Hadde solide 3,2,0 siste fem kampene, fikk nok poeng med A. Erlandsen som trener mot slutten av sesongen. LSK har gjort det ganske bra i treningskampene, to tap, mot Odd og Godset. Resten av kampene så har de 7,1,0, meget solid. Vunnet mot Florø, Kongsvinger, Strømmen, Sarpsborg 08, Tromsø, Sogndal og Mjøndalen, uavgjort spilte de mot KBK. Dette er mange meget gode lag, flere lag som er tippet rundt LSK på tabellen. Lillestrøm har mistet flere spillere, men har hentet inn flere som kommer til å styrke laget. Ut har Lundemo, Ofkir, Skogseid, Jradi, Martin, Vilhjalmsson og noen andre mindre viktige. Mens de har hentetr Ajeti, Rafn, Melgalvis, Fernandes, Antonijevic og Udoji, dette er spillere fra både innland og utland. LSK tilbake i meget solide 4,4,2 med to gode spisser foran der, Malec den store sterke spilleren som en må ha i Erlandsen sitt lag. Innocent er eneste som er skade tog mister serieåpningen.
Sandefjord endte på 2. plass i OBOS-ligaen i fjor og rykket da opp. Avsluttet bra med 7,3,0 på ti kamper. Sandefjord har spilt mange treningskamper, men det har kun blitt en seier. Det skjedde mot Notodden. Uavgjort mot Sarpsborg og Godset har det også blitt, men resten av kampene har de tapt. De har tapt mot Fram, Gøteborg, Tromsø, KBK, Brest, Stabæk og Vålerenga, av disse 7 tapene har 3 endt med 2 målstap eller mer. Sellin, Torp, Berge og Fevang har forlatt klubben, mens flere har kommet inn. Kind Bendiksen er dog usikker til åpningskampen for bortelaget.
Her blir LSK(+0) med i dobbelen, jeg tror ikke Erlandsen taper på hjemmebane mot kanskje ligaens svakeste lag. 

Torino – Udinese 

Torino med en solid sesong og ligger på 10.plass med 40 poeng etter 29 kamper og har en rekke med 10,10,9 denne sesongen med 54:48 i målforskjell. Spissen Belotti har scoret hele 22 mål i Serie A  denne sesongen og levert bra denne sesongen. Hjemme har de levert best med 8,5,1. Tapet kom mot serieleder Juventus med 3-1 tilbake i desember. Dette burde Torino vinne.
Men de møter nr 12 i Udinese, de har plukket 36 poeng etter 10,6, 13 og en målforskjell på 36:38. På reise har de 4,3,7. Kun vunnet en bortekamp siden midten av desember, det skjedde mot Atalanta med 3-1. På bortebane har de også vunnet mot AC Milan i starten av sesongen med 1-0, Palermo med 3-1 i oktober, nevnte Atalanta med 3-1 og sist Pescara med 3-0 i deres siste bortekamp.
Udinese har ikke levert så bra på fremmed gress, mens Torino er hjemmesterke. Dermed blir Torino(+0) med i dobbelen. 

 

Torino(+0) og LSK(+0) i en dobbel @ 1.69 med 4u

Flandern Rundt

Legger også litt på Flandern Rundt, H2H. Jens Keukeleire er bekreftet at han ikke starter. Dermed spiller jeg Søren Kragh Andersen over Nevnte Jens til 2.35 i odds. Den er enda ikke fjernet og jeg spiller det med hele 7 Units.

Andersen > Keukeleire @ 2.35 med 7u

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!