Geir Olsen – Geirmann, er en av våre oddstippere her på Fotballblogg1.com. Geir vant både den første oddsduellen og han vant den første oddscupen. Følg med daglig for våre oddstips her på fotballblogg1.com

Geir Olsen er en mann med ett godt øye for gode odds, og gode spillobjekter.

Fotballblogg1 anbefaler selvfølgelig alle å følge @Geirmann på twitter, hvor han ofte har gode tilleggstips! I tillegg kan du se Geir Olsen sin bettingprofil på Betting.gs her!

 

 

Leicester – Atletico Madrid 

CL. Ble 1-0 til det spanske laget i forrige oppgjør og det var ikke flust med sjanser heller. Atletico er vandt med å spille på resultat og dermed defensivt, det har vi sett de siste sesongene i europacupene og spesielt CL. Atletico Madrid spilt under 2.5 mål i 7 av deres 9 CL-kamper denne sesongen og i 3 av deres 4 borte kamper i CL. Spilt under 2.5 i 6 av de siste 8 kampene i alle turneringer.

Leicester har spilt under 2.5 mål i 5 av deres 9 CL-kamper denne sesongen. Kun en de har spilt på hjemmebane har endt over 2.5 mål, det var i kampen mot Club Brugge da de vant 2-1. 3 av deres 5 siste kamper har endt under 2.5 mål.

Som nevnt er dette to defensive lag og Atletico kommer til å prøve å spille defensivt her for å bevare ledelsen deres. Dermed setter jeg 4 units på under 2.5 mål til 1.70

Under 2.5 @ 1.70 med 4u

 

Bolton – Bury 

Kamp fra nivå 3 i England. Bolton ligger på 2.plass på tabellen, bare 1poeng foran nr3 og burde vinne for fortsatt å ha opprykksplassen i lomma. Har 33 poeng mer enn Bury. Solid målforskjell også med 63:36. På hjemmebane har de solide 12, 6, 3. Tapene har kommet mot Oxford(10), Swindon(22) og Chartlon(15). Vunnet 3 av de siste 6 hjemmekampene, de 3 andre ble uavgjort.

Bury sliter i bunn, ligger kun 1poeng over streken. Slipper inn alt for mange mål, har svake 72 innsluppende mål. Det er tredje mest det. 4,7,10 har de på bortebane. Kun vunnet mot Swindon(22), MK Dons(12), Chesterfield(23) og Chartlon(15) på bortebane. Dette er ingen sterke lag. Siste seier på fremmed gress kom så sent som i februar. Bury er heller ikke i den beste formen med 3 strake tap blant annet.

Her burde Bolton vinne for å ha opprykk et skritt nærmere. Bolton også greit gode på hjemmebane, et svakt bortelag i Bury venter. Her tror jeg det blir H, den finnes til 1.57. Den settes med 3.5 units.

H @ 1.57 med 3.5u

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!