Geir Olsen – Geirmann, er en av våre oddstippere her på Fotballblogg1.com. Geir vant både den første oddsduellen og han vant den første oddscupen. Følg med daglig for våre oddstips her på fotballblogg1.com

Geir Olsen er en mann med ett godt øye for gode odds, og gode spillobjekter.

Fotballblogg1 anbefaler selvfølgelig alle å følge @Geirmann på twitter, hvor han ofte har gode tilleggstips! I tillegg kan du se Geir Olsen sin bettingprofil på Betting.gs her!

 

AIK – Hammarby 

Derbykamp fra Sverige. AIK har åpnet med 0-0 hjemme mot Häcken og 2-1 borte mot Elfsborg. AIK sitt forsvar er et av de beste i serien, de holdt Häcken til null mål og de burde ha holdt Elfsborg til samme siffer. Målet Elfsborg gjorde burde vært avvinket for en offside, men men. De er gode defensivt, men det offensive mangler det litt på.

Hammarby har spilt spilt 2-1 borte mot Norrköping og 1-1 mot hjemme mot Kalmar. Mot Kalmar fikk de inn en utlikning helt på slutten, de spilte ikke spesielt bra i denne kampen og burde ikke ha fått med seg poeng her. Det offensive spillet deres er ikke så bra.

Hammarby sine to første kamper ha blitt spilt på kunstgress, mens denne spilles på naturgress. Dette skal være fordel AIK. Hjemmelaget er best her, men ingen av de offensive delene på begge lagene er spesielt gode. Derby i tillegg, dermed tror jeg på en målfattig kamp. Under 3.5 mål spilles til 1.38 med 4 units.

Under 3.5 @ 1.38 med 4u

 

Brighton – Bolton  

Etter to fantastiske sesonger skal det endelig ende med opprykk for Brighton & Hove Albion. Brigthon kan rykke opp til PL i dag. På langfredag spilte de bra og vant 2-0 mot Wolverhampton Wanderers. Brighton har nå 89 poeng, 12 poeng mer enn nummer 3 og bedre målforskjell enn de. Brighton er ligaens beste hjemmelag med 16,3,2. Kun tapt mot Brentford med 2-0 tilbake i september og mot Newcastle i februar etter 2-1. Uavgjort har de spilt mot nummer  9, 12 og 15. Vunnet sine 3 siste hjemmekamper. De har ingen nye skader fra forrige kamper, men mangler Duffy.

Wigan snudde og vant 3-2 i sin forrige kamp da de vant mot Barnsley. Wigan er på vei rett ned. De har 40 poeng nå og 5 poeng opp til sikker plass. Wigan må nesten ha poeng i denne kampen. På bortebane har de 5,4,12 denne sesongen. De lagene de har vunnet mot er Cardiff i oktober med 1-0, Huddersfield Town med 2-1, Burton Albion med 2-0, Wolves med 1-0 og Birmingham med 1-0. Tapt 3 av sine 4 siste bortekamper. Manlger Will Grigg og Omar Bogle.

Brighton er på full fart opp og kan feire på hjemmebane her, mens Wigan på sin side er på andre siden av tabellen. Jeg spiller H til 1.49 med 3.5 units.

H @ 1.49 med 3.5u

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!