Geir Olsen – Geirmann, er en av våre oddstippere her på Fotballblogg1.com. Geir vant både den første oddsduellen og han vant den første oddscupen. Følg med daglig for våre oddstips her på fotballblogg1.com

Geir Olsen er en mann med ett godt øye for gode odds, og gode spillobjekter.

Fotballblogg1 anbefaler selvfølgelig alle å følge @Geirmann på twitter, hvor han ofte har gode tilleggstips! I tillegg kan du se Geir Olsen sin bettingprofil på Betting.gs her!

 Har hele 3 tips i dag, blir litt kort om de alle. 

IFK Gøteborg – Jönköping S. 

Runde nummer 23 fra Allsvenskan. Bortelaget ligger på kvalik og det er et stykke ned til nedrykk, de har kun vunnet en bortekamp denne sesongen og det var mot Kalmar tilbake i april. De har sluppet inn nest flest mål denne sesongen. IFK har 11 poeng mer enn Jönköping og ligger som nummer 10, men det er meget tett. IFK har kun tapt en kamp på hjemmebane denne sesongen og burde vinne denne. Jeg spiller H til 1.71 med 4 units.

H @ 1.71 med 4u

 

Watford – Man City 

Runde nummer 5. Watford har åpnet fint og står med 8 poeng og har ennå ikke tapt, men de har ikke møtt så tøff motstand. Liverpool hjemme, Bournemouth, Brighton og Southampton. Nå kommer det enda tøffere motstand. Britos er suspendert, City mangler bare sine «to vanlige«. Kompany og Gündogan er ute så mye. City har også tilgode å tape denne sesongen, vunnet tre og spilt en u mot Everton etter rødt kort. De lyseblå har spilt meget bra og dominert kampene sine fra minutt en. City har vunnet sine siste 6 kamper mot Watford, en kamp med ett mål, mens resten med to eller flere. Det kommer de til å gjøre i dag også og jeg tror de vinner. Jeg spiller Manchester City -1.0 til 1.53 med 5 units.

B -1.0 @ 1.53 med 5u

 

Spurs – Swansea

Dagens kveldskamp. Spurs spilte mot Dortmund på onsdag, de spilte meget bra og vant 3-1. Men det kunne sett annerledes ut hvis Dortmund hadde fått scoringen sin på 2-1 godkjent. Alli er tilbake uthvilt fra onsdagens kamp. Jeg tror ikke det blir alt for mange mål her pga den CL-kampen og at Swansea burde holde tett og at de har klart det så langt. Spurs har vunnet 2 kamper i PL så langt, mens de tapte mot Chelsea og spilte u mot Burnley på Wembley. D. Sanchez har vært meget frisk siden overgangen, han blir viktig i denne kampen. Alle kampene til Spurs denne sesongen har endt under 3.5 mål. Swansea har heller ikke vært innvolvert i så målrike kamper. 0-0, 0-4, 2-0 og 0-1. Fått med seg fire poeng og ligger som nummer 15. Jeg tror Spurs vinner, men at kampen ikke ender med så mange mål. Dermed spiller jeg H + under 4.5 mål til 1.59 med 6 units.

H + under 4.5 mål @ 1.59 med 6u

 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!