Geir Olsen – Geirmann, er en av våre oddstippere her på Fotballblogg1.com. Geir vant både den første oddsduellen og han vant den første oddscupen. Følg med daglig for våre oddstips her på fotballblogg1.com

Geir Olsen er en mann med ett godt øye for gode odds, og gode spillobjekter.

Fotballblogg1 anbefaler selvfølgelig alle å følge @Geirmann på twitter, hvor han ofte har gode tilleggstips! I tillegg kan du se Geir Olsen sin bettingprofil på Betting.gs her!

 

Polen – Slovakia

Det er klart for u 21 EM i fotball, det spilles i år i Polen. Polen spilte to treningskamper i mars, de tapte begge med 2-1 mot Italia og Tsjekkia. I høst slo de Tyskland, Montenegro og Ukraina. Polen har med flere profiler fra gode klubber.

Slovakia vant sin gruppe foran land som Nederland og Tyrkia. De tok hele 19 poeng på 8 kamper og hadde en målforskjell på 21:6. De har også med seg flere gode spiller, flere av disse har også fått prøvde seg på det øverste nivået. Slovakia tapte for Norge med 3-1 i høst. Slovakia mangler også en av sine viktigste og beste spillere i Hromada på grunn av skade.

Jeg føler og tror at Polen er et lite hakk bedre. De har hjemmebanefordelen og har levert solide resultater i det siste. H(draw no bet) til 1.51 spilles med 3.5 units.

H(draw no bet) @ 1.51 med 3u

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!