Geir Olsen – Geirmann, er en av våre oddstippere her på Fotballblogg1.com. Geir vant både den første oddsduellen og han vant den første oddscupen. Følg med daglig for våre oddstips her på fotballblogg1.com

Geir Olsen er en mann med ett godt øye for gode odds, og gode spillobjekter.

Fotballblogg1 anbefaler selvfølgelig alle å følge @Geirmann på twitter, hvor han ofte har gode tilleggstips! I tillegg kan du se Geir Olsen sin bettingprofil på Betting.gs her!

 

Halmstadt – Malmø FF 

Svensk ball. Halmstadt har åpnet bra, men åpningen har passet de. I forrige kamp kom de tilbake med en mann mindre og fikk med seg poeng. 4 poeng på to kamper har de blitt etter 1-0 og 2-2. For Malmø sin del så de gode ut i forrige runde og vant 2-0 mot GIF, de kunne vunnet med enda flere mål. Rosenberg er også i gang med å score denne sesongen. Malmø har 1-1 og 2-0 til nå denne sesongen. Mann for mann så har Malmø et enda bedre lag enn det de møter i dag.

B @ 1.49 med 4u

 

Manchester United – Chelsea 

Storkamp i PL. De røde med en solid kamp på torsdag i Belgia, brukte de beste spillerne der og har et mye tettere kampprogram enn resten denne sesongen. Manchester United har 3,3,0 siste seks seriekamper og hele 11,10,0 siste 21 seriekamper. De taper ikke kamper, men de spiller også veldig mange uavgjort og leverer heller ikke så bra. De har litt kontakt med topp 4. På hjemmebane har de 6,9,1 denne sesongen. Smalling, Jones og Mata er skadet, mens både Rooney og Young er usikre. Chelsea leder serien greit. Har 11,3,2 og er ligaens beste bortelag. Har 5,0,1 de siste seks kampene. De har ingen skader og kan stille som de vil. Men en dårlig tedens for de blå i det siste er at de spiller inn mål. Her tror jeg Chelsea kan ha en annen inngang til kampen med at de kan ligge tett bakover og har ladet opp til denne kampen en god stund, mens de røde var i Belgia på torsdag. Her tror jeg bortelaget får med seg poeng hjem.

UB @ 1.48 med 4u

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!