Geir Olsen – Geirmann, er en av våre oddstippere her på Fotballblogg1.com. Geir vant både den første oddsduellen og han vant den første oddscupen. Følg med daglig for våre oddstips her på fotballblogg1.com

 

Geir Olsen er en mann med ett godt øye for gode odds, og gode spillobjekter.

Fotballblogg1 anbefaler selvfølgelig alle å følge @Geirmann på twitter, hvor han ofte har gode tilleggstips! I tillegg kan du se Geir Olsen sin bettingprofil på Betting.gs her!

 

Norge K – Nord-Irland K 

VM-kvaliken for kvinnene starter nå. Norge er i en tøff gruppe C. Norge gjorde ikke sakene sine spesielt godt under EM i sommer, røk rett ut av EM. Uten mål og uten poeng, men begge finalistene spilte i Norges gruppe. Og vi hadde vel litt for høye krav til vårt eget land. Nå er det ny kvalik og nye muligheter. En av verdens beste fotballspillere har siden siste droppet landslagsspill i en periode fremover nå. Ada Hegerberg vil bli dypt savnet for Norge.

Nord-Irland ble nummer fire i EM-kvalikgruppen sin, de fikk med seg 7 poeng og var hele 11 poeng unna å avansere. Sveits og Italia var suverene. Men fjerdeplassen var et lite hakk over det de klarte i kvaliken til VM 2015. Da ble de nummer fem i gruppen. Nord-Irland er ikke det beste laget på kvinnesiden, de er litt bak de lagene som går til EM og VM. Det er ikke forventet at de skal gå videre til noe mesterskap. De nummer 60 på FIFA-rankingen, mens Norge har gått ned til 14.plass etter sommerens mesterskap. Men de taper sjeldent med alt for mange mål. De har kun tapt en gang med 6 eller flere mål i en kamp siden tidlig 2014, det skjedde i VM-kvaliken mot Sveits i november 2015 da de tapte 8-1 på hjemmebane.

Disse lagene har ikke møttes siden kvaliken til EM 2013. Da vant Norge 2-0 på hjemmebane, mens Nord-Irland vant 3-1 på hjemme. Siden VM 2015 har Norge kun vunnet to kamper med 6 eller flere. Det var i en privatkamp mot Romania og en i kvalik-kamp mot Kasakhstan. Norge burde vinne denne kampen, men de har en kamp allerede på tirsdag som de også burde tenke på i en tøff gruppe. Jeg tror ikke Norge vinner med alt for mange mål og da syns jeg Nord-Irland +5.5 til 1.82 er meget bra. Jeg setter 4 units på det og sier heia Norge.

B +5.5 @ 1.82 med 4u

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!