Geir Olsen – Geirmann, er en av våre oddstippere her på Fotballblogg1.com. Geir vant både den første oddsduellen og han vant den første oddscupen. Følg med daglig for våre oddstips her på fotballblogg1.com

Geir Olsen er en mann med ett godt øye for gode odds, og gode spillobjekter.

Fotballblogg1 anbefaler selvfølgelig alle å følge @Geirmann på twitter, hvor han ofte har gode tilleggstips! I tillegg kan du se Geir Olsen sin bettingprofil på Betting.gs her!

 

Atletico Madrid – Alaves

Dagens siste kamp fra La Liga. Atletico Madrid spilt bedre og bedre denne høsten, de har ennå tilgode å tape i ligaen. De har faktisk hele 19 ligakamper uten tap. De er fortsatt det vante Atletico Madrid som ikke slipper inn så mange mål, kun 7 innsluppende mål mål nå som vi snart er halvveis i sesongen. De har holdt nullen i 5 av de siste 7 ligakampene.  Antoine Griezmann er mest sannsynlig klar, og kan dermed stille toppet. På grunn av bygningen av deres nye hjemmebane så har Atletico kun spilt 6 hjemmekamper i La Liga, der står de med 3,3,0 så langt. Uavgjort har de spilt mot Barcelona, Villarreal og Real Madrid, mens seierne har kommet mot Real Sociedad, Sevilla og Malaga. I tillegg har de slått Roma med 2-0 i CL på hjemmebane. Atletico Madrid er i god form og har vunnet 5 av de 6 siste, mens de etter landskampene har 5,2,0.

Alaves ligger på 18. plass, den siste nedrykksplassen.De åpnet sesongen dårlig, men har vunnet alle de tre( en cupkamp) siste etter å kun ha fått med seg 6 poeng før slutten av november. Bortebane er ikke det beste for Alaves, der har de 2, 0, 5. Kun vunnet mot Levante og Girona. De savner en hel del spillere og allerede på torsdag har de en viktig kamp mot Malaga. Alaves har sluppet inn 2 eller flere mål i de tre siste bortekampene i La Liga, og med det vinner man ikke mot et gjerrig topplag som Atletico Madrid.

Atletico Madrid kan stille toppet og er i form. Dette burde hjemmelaget vinne og alt tyder på det så, dermed spiller jeg Atletico Madrid med handicap -1.5 til 1.70 med 4 units.

H(-1.5) @ 1.70 med 4u

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!