Geir Olsen – Geirmann, er en av våre oddstippere her på Fotballblogg1.com. Geir vant både den første oddsduellen og han vant den første oddscupen. Følg med daglig for våre oddstips her på fotballblogg1.com

Geir Olsen er en mann med ett godt øye for gode odds, og gode spillobjekter.

Fotballblogg1 anbefaler selvfølgelig alle å følge @Geirmann på twitter, hvor han ofte har gode tilleggstips! I tillegg kan du se Geir Olsen sin bettingprofil på Betting.gs her!

 

 

 

Huddersfield Town – Preston

Sterkt hjemmelag er Huddersfield, men har skuffet litt i det siste. Har 14,2,4 på hjemmebane og kjemper helt oppi der og må vinne for å få best mulig plassering inn mot playoffs. Preston ikke noe godt bortelag. 5,8, 7 har de. Siste borteseier kom 2. Januar mot svake burton Albion men 1-0. Ikke slått noen gode lag på bortebane. Troa på hjemmelaget her.

H @ 1.81 med 2.5u

Nottingham Forrest – Blackburn Rovers

Blackburn har vært svake i det siste og ligger helt nedi sompa. 2, 6, 12 har de på bortebane. Ikke vunnet på over en måned. Har 4 poeng opp til sikker plass og det ser vanskelig ut for de. Nottingham har 10, 6, 4 på hjemmebane. Kun tapt 2 hjemmekamper siden starten av januar, men det er møte to greie lag. Igjen troa på hjemmelaget her.

H (draw no bet) @ 1.49 med 2.5u

Wolverhampton Wanderers – Brighton

Brighton leder serien og kan så og si sikre PL med seier denne kampen. De har 10, 5, 5 på bortebane denne sesongen. Brighton har ikke tapt mot noen på bortebane rundt den tabellplasseringen som Wolves. Wolves kun vunnet 7 ganger på hjemmebane denne sesongen. Tror Brighton tar et langt skritt til PL her.

B ( draw no bet) @ 1.65 med 2.5u

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!