Geir Olsen – Geirmann, er en av våre oddstippere her på Fotballblogg1.com. Geir vant både den første oddsduellen og han vant den første oddscupen. Følg med daglig for våre oddstips her på fotballblogg1.com

Geir Olsen er en mann med ett godt øye for gode odds, og gode spillobjekter.

Fotballblogg1 anbefaler selvfølgelig alle å følge @Geirmann på twitter, hvor han ofte har gode tilleggstips! I tillegg kan du se Geir Olsen sin bettingprofil på Betting.gs her!

 

Anderlecht – Manchester United

Manchester United har den beste stallen  og det beste laget, har spilt bra i Europa denne våren. Spilte meget bra mot Sunderland på søndag da de vant 3-0. Hjemmelaget spilte også på søndag og spilte uavgjort mot Gent. Ikke spilt så mange kamper i det siste og dette er kun kamp 2 i april. Jeg synes de røde ser bra ut og setter 3 units på B (draw no bet) til 1.33 med 3 units.

B( draw no bet) @ 1.33 med 3u

Lyon – Besiktas

Lyon gode i EL denne våren. Vunnet 9 av sine siste 11 hjemmekamper, meget sterkt dette. Det ene tapet tok i helgen, men da hvilte de flere spillere før denne kampen. Mangler Gonalons og Depay. Men Besiktas mangler sine to beste spillere. Besiktas vant 4-3 i helgen etter mål helt på slutten, dermed brukte de mye krefter i helgen. Lyon er best og jeg tror de vinner denne. Jeg spiller H til 1.55 med 3 units.

H @ 1.55 med 3u

 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!