Geir Olsen – Geirmann, er en av våre oddstippere her på Fotballblogg1.com. Geir vant både den første oddsduellen og han vant den første oddscupen. Følg med daglig for våre oddstips her på fotballblogg1.com

Geir Olsen er en mann med ett godt øye for gode odds, og gode spillobjekter.

Fotballblogg1 anbefaler selvfølgelig alle å følge @Geirmann på twitter, hvor han ofte har gode tilleggstips! I tillegg kan du se Geir Olsen sin bettingprofil på Betting.gs her!

 

Tour de France etappe 10 

Ny etappe og nye muligheter. I dag har jeg sett meg ut to H2H dueller på etappen. En mellom to spurtere som henger litt bak de aller beste og den andre en mellom to personer som er med i opptrekkene til lagkapteinen sin.

Petit kommer høyere enn Pasqualon har jeg troa på fordi Petit har et litt bedre lag rundt seg og han har vist seg frem litt mer enn sin utfordrer. Petit vil få litt mer hjelp av lagkameratene kontra det Pasqualon fra Wanty vil få. Rytteren fra Wanty har levert følgende på de flatene etappene i touren: 11, 193, 95 og 15 – altså veldig varierende. Petit har levert følgende: 33, 5, 12 og 21. Franskmannen har gjort det bedre enn han på 2 av de. Han har vunnet to sykkelritt denne sesongen, mens utfordreren kun har en tredjeplass og sjetteplass fra Tour des Fjords som beste resultat. Troa på Petit i morgen og setter 3 units på det til 1.48 i odds.

Den neste er om to opptrekkere. En fra Katusha Alpecin i Rick Zabel og fra Lotto – Soudal Jurgen Roelandts. Zabel er sisteopptrekkeren til Kristoff og han er med veldig langt inn. Det tror jeg han er i dag også og tror på han. Roelandts har kun vært høyt oppe på en etappe og det var på etappe 4 der det ble satt fart, da kom belgieren på sjetteplass etter fall med Cavendish blant annet. Det er kun på den nevnte etappe 4 der Roelandts har kommet høyere opp enn Zabel på de flate etappene, men da var det en liten stigning og det ble kjørt hardt siste delen. Tror ikke det blir helt det i dag og tror på Zabel. Setter 3 units på at Zabel kommer høyere enn Roelandts til oddsen 1.44.

Petit > Pasqualon @ 1.48 med 3u
Zabel > Roelandts @ 1.44 med 3u

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!