Geir Olsen – Geirmann, er en av våre oddstippere her på Fotballblogg1.com. Geir vant både den første oddsduellen og han vant den første oddscupen. Følg med daglig for våre oddstips her på fotballblogg1.com

Geir Olsen er en mann med ett godt øye for gode odds, og gode spillobjekter.

Fotballblogg1 anbefaler selvfølgelig alle å følge @Geirmann på twitter, hvor han ofte har gode tilleggstips! I tillegg kan du se Geir Olsen sin bettingprofil på Betting.gs her!

 

Atletico Madrid – Real Madrid 

Real Madrid vant første kamp i semifinalen 3-0. Det var et særdeles skuffende resultat for Diego Simeone og Atletico i første semifinale. På lørdag slo de Eibar 1-0 og har i praksis avgjort kampen om 3. plassen i sin favør, men de sleit litt i helgen. De stilte med fullt lag og vil stille med flere av de samme spillere som i helgens kamp. De har 4,1,1 siste seks seriekamper og sterke 9,1,1 på siste 11 seriekampene. På hjemmebane denne sesongen i serie har de 13,2,3, mens i CL har de bare ett hjemmetap siste åtte år. Men de sliter med skader, iallefall på forsvarsspillere. De mangler Juanfran, Gimenez og Vrsaljko.

De vant 4-0 over Granada i helgen, da spilte de meg andrelaget sitt. Dermed kan de stille med friske bein og toppet mannskap i dag. De ligger også i førersetet til å sikre seg ligatittelen. De har 4,1,1 siste seks, mens 9,1,1 siste 11, tapet kom mot Barcelona helt på tampen av storkampen. Dette er faktisk akkurat samme som hjemmelaget har på samme antall kamper. Real Madrid har 13,2,2 på bortebane denne sesongen i ligaen, mens de har 3,2,0 i CL. De ser ut til å måtte stille uten Pepe, Bale og Carvajal. Men Pepe og Bale har de vist at de klarer seg godt uten. Mens Carvajal møtte gå av underveis i forrige uke.

Her har vi et hjemmelaget som må frem, mens Real Madrid kan ligge bak og gjøre det de er gode på. Kontre. De stilte svekket i helgen og vil ha friske bein til i kveld. Atletico Madrid sleit med å skape sjanser forrige uke. Jeg tror ikke hjemmelaget vinner her. Jeg spiller UB til oddsen 1.50 med 3.5 units

UB @ 1.50 med 3.5u

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!