Geir Olsen – Geirmann, er en av våre oddstippere her på Fotballblogg1.com. Geir vant både den første oddsduellen og han vant den første oddscupen. Følg med daglig for våre oddstips her på fotballblogg1.com

Geir Olsen er en mann med ett godt øye for gode odds, og gode spillobjekter.

Fotballblogg1 anbefaler selvfølgelig alle å følge @Geirmann på twitter, hvor han ofte har gode tilleggstips! I tillegg kan du se Geir Olsen sin bettingprofil på Betting.gs her!

 

Norge – Tsjekkia 

Herregud for et ræva lag Norge er. De ligger på femteplass i gruppa og håpet om VM er så og si ute. Norge scorer jo heller ikke mål, kun 5 på de 5 første kampene. Der 4 av de kom mot et San Marino som Norge sleit med å score mot. Det femte målet kom mot nettopp Tsjekkia. Det scoret King, han er ute for Norge. Han er den eneste reelle trusselen som Norge kan ha fremover. På spissplass blir det sannsynligvis Søderlund og Tarik, førstnevnte har kun scoret mot Malta med flagget på brystet og Tarik pleier ikke å spille i den posisjonen i klubblaget. Det er faktisk ingen som har scoret mot for Norge i denne kvalifiseringen som er i troppen til Norge!!! Heller ingen som har registrert målgivende! Jeg tror dermed Norge ikke scorer mange mål, så under 1.5 for Norge til 1.44 får 2.5 units.
Tsjekkia holder tett bakover, kun sluppet inn fire mål så langt der tre av de kom mot Tyskland i Tyskland. Det er også den eneste kampen de har tapt så jeg tror ikke på en hjemmeseier her. UB til 1.50 spilles til med 2.5 mål.
Norge kommer til å prøve å holde det tett bakover så lenge som mulig. Dette er de sikkert ekstra skjerpet på med tanke på det tidlige målet de slapp inn mot Nord Irland. Mens jeg har en snikende følelse på at Tsjekkia vinner så tror jeg at jeg har funnet et god langskudd. Under 1.5 mål til pause + B til 3.25 med 1.5 units.

Norge under 1.5 mål @ 1.44 med 2.5u

UB @ 1.50 med 2.5u 

B + under 1.5 mål til pause @ 3.25 med 1.5u

 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!