Geir Olsen – Geirmann, er en av våre oddstippere her på Fotballblogg1.com. Geir vant både den første oddsduellen og han vant den første oddscupen. Følg med daglig for våre oddstips her på fotballblogg1.com

Geir Olsen er en mann med ett godt øye for gode odds, og gode spillobjekter.

Fotballblogg1 anbefaler selvfølgelig alle å følge @Geirmann på twitter, hvor han ofte har gode tilleggstips! I tillegg kan du se Geir Olsen sin bettingprofil på Betting.gs her!

 

Dijon – Bordeaux

Endelig tilbake og begynner nå i Ligue 1. Dijon tapte sin seriekamp på tirsdag med 2-1 borte mot Aimens. Dermed er Dijon nede på 12.plass på tabellen. De har fått med seg 18 poeng så langt, og de er i fin form med 4,0,2 siste 6 kampene. Det er på hjemmebane de har prestert best, der har Dijon 4,1,3 i høst. Her ser det ut til at laget skal tilbake i 4-4-2 formasjon etter kampen fra midtuka.

Bordeaux har ikke levert så veldig bra i det siste, men tirsdagens kamp mot Søderlund og co var meget bra. De vant den kampen meget enkelt og greit med 3-0. Bordeaux ligger på 10.plass etter 5,5,5 de første 15 og 20:20 i målforskjell, i denne kampen kommer det til å bikke ene eller andre veien. Med seier her er det ikke alt for langt opp til plass i Europa. PÅ bortebane har de svake 1,3,4, men det er ofte knepne tap. Nicolas De Préville er tilbake fra suspensjon, det vil sikkert hjelpe på. Han og stortalentet Malcom kommer til å gjøre sakene dårlig for Dijon i dag.

Jeg tror Bordeaux tar med seg den flotte kampen fra midtuka inn i denne og vinner denne fredagskampen. Jeg setter 3.5 units på B (draw no bet) til 1.71.

B ( draw no bet) @ 1.71 med 3.5u

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!