Geir Olsen – Geirmann, er en av våre oddstippere her på Fotballblogg1.com. Geir vant både den første oddsduellen og han vant den første oddscupen. Følg med daglig for våre oddstips her på fotballblogg1.com

Geir Olsen er en mann med ett godt øye for gode odds, og gode spillobjekter.

Fotballblogg1 anbefaler selvfølgelig alle å følge @Geirmann på twitter, hvor han ofte har gode tilleggstips! I tillegg kan du se Geir Olsen sin bettingprofil på Betting.gs her!

 

KBK – Molde 

Eliteserien er endelig i gang, sesongåpning nå. Kristiansund imponerte forrige sesong med evnen til å avgjøre tette og jevne kamper, og nettopp denne evnen var hovedgrunnen til at de vant OBOS-ligaen. De var gode på hjemmebane forrige sesongen, men ikke helt optimalt mot slutten da de kun fikk 2,1,3 siste seks kampene. Totalt hadde de 11,1,3. Flere spillere ut og inn i vinter. Starter mest sannsynlig i 4,4,2.
Molde endte på 5. plass forrige sesong, etter en dårligere sesong. Men de hadde en grei avslutning på sesongen med  6,2,4 siste 12 kampene, de 12 før det gav 3,2,7. Mye bedre. Molde har endret litt i klubben siden forrige sesong. Mark Dempsey er tilbake og skal inn i trenerrollen, mens Solskjær skal ta managerrollen. Flere som har forlatt Molde, men de har fått inn en del folk også. Karlsson, Nattestad, Braut Håland  og Hussain har alle kommet inn. Det ser ut som Molde også kommer til å gå ut i en 4,4,2.
Jeg tror ikke Molde taper denne kampen og spiller B(draw no bet) til 1.54 i odds med 3 units. Oddsen trodde jeg skulle være lavere på den linja.

Molde(draw no bet) @ 1.54 med 3u

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!