Velkommen til Fotballblogg1 sin julekalender hvor vi i desember skal trekke ut mange fantastiske premier, som supportereffekter, drakter og gavekort.

julekalender

Vi har dog ikke 24 gaver, og kommer til å kjøre en litt annerledes julekalender.

  1. Hver dag poster vi ett bildet eller spørsmål som du kan svare på. Du svarer da med hvilken premie du ønsker. Du er da med i trekningen om denne premien.
  2. Når denne premien trekkes fjernes den fra alternativene.
  3. Du har med andre ord opp til 24 lodd som du kan fordele ut på premier (1 lodd hver dag du deltar). Skal du spre loddene dine over flere premier eller kanskje satse alle loddene på den premien du virkelig ønsker deg?
  4. Vi trekker premier underveis i kalenderen og siste premie trekkes etter 24 desember. Hvordan vi trekker disse premiene holder vi tett til brystet for å bevare spenningen.
  5. Det er kun lov å delta 1 gang pr dag. Om vi oppdager duplikat av epostadresser (du svarer flere ganger) vil vi fjerne alle deltakelsene denne dagen.
  6. Det er gratis å delta, men vi forbeholder oss retten om å melde på epostadressen til vårt nyhetsbrev.

Du kan se bilde av premiene på vårt facebook-arrangment: https://www.facebook.com/events/648312388681192/

Nå er det jammen meg premietid igjen!

Er det noe vi i Fotballblogg1 så er det å dele ut premier! Nå er det på tid med ny premie igjen og denne gangen skal vi dele ut en Islandsk landslagsdrakt i størrelse L.

iceland

Og vinneren er..

*trommevirvel*

Oda Malene Lorentzen

 

FOTBALLBLOGG1 GRATULERER SÅ MYE!!

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!