Tradisjon tro tipper vi i Fotballblogg1 hvordan tabellen ender når vi har spilt de 30 og siste seriekampen i Eliteserien 2021. 

Eliteserien er endelig klar for å starte, etter utsettelser, omrokkering og usikkerhet rundt pandemi-restriksjoner. Dag, søndag 9. mai, sparkes de første kampene i gang. 

Alle lagene i Viken, samt Haugesund har fått utsatt sin serieoppstart, samt at de første 6 serierundene er omrokert slik at lagene spiller mot lag med like forutsetninger for trening. 

Slik tror vi i Fotballblogg1 at Eliteserien 2021 ender. Kommenter gjerne i kommentarfeltet under hva DU tror..

  1. Molde
  2. Rosenborg
  3. Vålerenga

Vi tror at Molde sitter på de sterkeste kortene og kommer til å sikre seg seriegull etter å ha blitt slått av Bodø/Glimt forrige sesong. Vi tror at utfordrerne til seriegullet kommer til å være Rosenborg, Vålerenga og Bodø/Glimt. Vi tror at Bodø får en tyngre sesong enn i fjor, og har tippet de utenfor topp 3. De kommer til å åpne sterkt siden de har vært lengst i trening, men etterhver kommer de til å merke alle salgene sine. 

4. Bodø / Glimt
5. Sarpsborg 08
6. Viking
7. Kristiansund
8. Odd
9. Brann
10. Haugesund
11. Stabæk
12. Strømsgodset
13. Lillestrøm

14. Mjøndalen
15. Sandefjord
16. Tromsø

De tre svakeste tror vi kommer til å være de to nyopprykkede samt Mjøndalen. Det kommer til å bli en hard og tung kamp om å overleve, og selv om vi ikke er sikker på rekkefølgen på disse tre lagene, tror vi likevel det er det er disse 3 lagene som kommer til å okkupere de 3 plassene. 

Hva tror DU? Skriv i kommentarfeltet under! 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!