Sverige – Sveits og Colombia – England! Fire lag som matcher hverandre veldig godt møtes til de siste åttendelsfinalene. Vinnerne her har en veldig fin vei til finale i potten, så det burde ikke stå på spenningen her! Og er det muligheter for nye «cupbomber»?

Dette er ett utdrag fra en artikkel på Oddsen.nu – les hele her!

Kamp 1.
Sverige – Sveits. Kl 16:00

Sveige som ha ett stempel som litt kjedelige har virkelig klart å imponere og overraske.
Slo Sør-Korea 1-0 etter ett straffespark i den første kampen, og i neste mot Tyskland holdt det nesten de regjerende verdensmesterne til poengdeling, som ble ødelagt av en frisparkperle av Toni Kroos. I den siste kampen mot Mexico overrasket de stort da de slo mexicanerne hele 3-0! Og de kunne ta seg videre fra den ganske så tøffe gruppen, på bekostning av Tyskland.

Sverige har vist seg å være ett ordentlig LAG, hvor spillerne er strukturerte defensivt, og jobber for hverandre. De går ut i en 4-4-2, og liker seg best når motstander får spille ball. De jobber knallhardt i forsvar, og hugger til raskt på kontringer.

Det skal bli veldig spennende å se hva våre naboer får til i dag mot Sveits.

Les videre om kampen og om oddstipset her! 

 

Kamp 2.
Colombia – England. Kl 20:00

Colombia, som fikk en marrerittstart på VM i første kampen mot Japan, gjorde jobben mot Polen og Senegal, og tok seg ganske greit videre til åttendelsfinalen.

Det startet med en merkelig hands og rødt kort på Carlos Sanchez. Colombia gjorde allikevell en god match med 10 mann nesten hele kampen, men måtte se seg slått.
Mot Polen så virket Colombia mer som vi kjenner dem fra VM 2014, da også med James fra start.

En helt ok seier mot Senegal, uten å overbevise har gjort dem klare til kamp mot England.
Mot England så tror jeg vi få ett Colombia som er mer på hugget, og mer frampå. Som flere lag i åttendelsfinalene til nå så ser jeg for meg at de samtidig ikke vil ta de største sjansene fremmover.

Det ryktes også at James skal være på god vei til dette oppgjøret, etter at han måtte ut med skade mot Senegal.

Mye mulig han ikke startet, men kan bli en joker fra benk.

Les videre om kampen og oddstipset her! 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!