Vi er klare for de første 1/8-delsfinalene i fotball-VM 2018. Flere av favorittene har røket ut allerede, men vi får ingen av de store underdogene riktig enda. Først ut er Frankrike – Argentina og Uruguay – Portugal, der vinnerne møter hverandre i kvartfinalen. 

Dette er ett utdrag fra en artikkel på Oddsen.nu

Frankrike – Argentina. 16.00 @ NRK 1

Frankrike gikk greit gjennom gruppespillet med to seire mot Peru og Australia i de to første kampene, takket være resultatene ellers i gruppen hadde de allerede kvalifisert til det siste oppgjøret, og når Didier Deschamps da sikret seg med 0-0 mot Danmark så vant de også gruppen. Deschamps har brukt gruppespillet på å variere lineupen sin en del i de tre forskjellige kampene, der vi i ingen av de tre så en helt lik lineup.

Les videre om Frankrike – Argentina her!

 

Uruguay – Portugal. 20.00 @ NRK 1

Dagens andre 1/8-delsfinale spilles klokken 20.00, og her skal det avgjøres hvem av disse som møter vinneren av den første kampen i en kvartfinale. Vi kan vell like godt begynne med «hjemmelaget» her, altså det Sør-Amerikanske laget Uruguay. Uruguay klarte ikke å komme seg gjennom gruppespillet uten å få en del kritikk rettet mot seg de heller. I de to første kampene virket det lenge som om Uruguay med Cavani og Suarez i spissen kjørte litt på halv motor, de vant riktignok mot både Egypt og Saudi Arabia, men 1-0 seire i begge kampene var ikke det som fikk folk til å begynne å sikle etter å hive spillere fra Uruguay inn på fantasy-lagene sine, akkurat. I den siste kampen skulle det avgjøres om det var de, eller vertsnasjonen Russland som vant gruppen. Russerne hadde etter 5-0 mot Saudi Arabia og 3-1 mot Egypt imponert og stilnet mange av kritikerne til laget, både internt og eksternt, men det ble en helt annen kamp mot Uruguay. Suarez åpnet sterkt med 1-0, før Cheryshev, som ellers hadde spilt to solide kamper, var uheldig og satte ballen i eget nett. Det hjalp heller lite at Smolnikov var ekstremt uvøren og dro på seg to gule kort på 9 minutter og dermed ble sendt av banen før pause. Men Uruguay var ikke mindre lag enn at de bare satte på til 3-0 i løpet av andre omgang der Cavani også fikk kjenne på følelsen av å skåre i VM 2018. 

Les videre om Uruguay – Portugal her!

 LES HELE ARTIKKELEN

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!