Det er Brann som selv melder på sine nettsider Brann.no at deres Gilli Rolantsson har testet seg for koronaviruset og testresultatet var positivt.

Selv skriver Brann:

For halvannen uke siden meldte Gilli Rolantsson fra til Brann at han hadde vært i nærkontakt med en person som var smittet av koronaviruset, og han gikk umiddelbart i karantene. Denne uken fikk han milde symptomer, og nå viser korona-testen at han er smittet av viruset. 

– Det er utrolig kjedelig for Gilli, men han har gjort alt riktig i situasjonen han har havnet i. Han varslet Brann tidlig om kontakten med personen som var smittet, og siden har han vært i karantene hjemme. Da han fikk symptomer ble han isolert, sier lege i Brann, Magnus Myntevik. 

– Det er viktig å presisere at ikke har hatt kontakt med noen av de andre spillerne, eller vært på Stadion siden han var i kontakt med personen som var smittet, legger Myntevik til. 

Rolantsson skal nå være i isolasjon til han blir frisk igjen. Før han kan trene med laget igjen må han ha vært symptomfri i tre dager.

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!