PHOTO, Tevarak Phanduang, CC BY-4.0

 Forbered deg til fotballhøsten

 Høsten betyr ikke bare at favorittseriene dine kommer på tv; Det er også da fotballen begynner på igjen, og du kan bruke de 90 minuttene i uken på å rope så mye som du vil på TV-en. Her er noen tips til hvordan du kan forberede deg til fotballhøsten, både innendørs og utendørs.

Ha alt klart

Er du en av de som må ha alt klart til fotballkampen og som ikke kan ha noen distraksjoner, eller holde på med noe mens du ser på fotball? Da må du forberede alt på forhand slik at du virkelig kan nyte det. Lag deg noe digg mat som pizza, ha potetgull- og godteriskålen klar, så trenger ikke du å bevege deg noe mer mens du kikker på fotball.

 Oppdater deg i uken

 Følg med i ukedagene på hva som skjer. Er det noen oppdateringer vedrørende spillerne dine, noen postive eller negative ting som er i nyhetsbildet? Vær klar og ha all informasjon som du måtte trenge, så er du forberedt på kampen og trenger ikke å bli skuffet over noe. Det verste er å måtte sette seg ned for å se en kamp og finne ut at favorittspilleren din er skadet og du glemte å følge med på nyhetene. Føler du likevel at du trenger noe mer i løpet av uka, og at Champions League, Premier League og Eliteserien ikke er nok, så kan du spille noen fotballrelaterte konsollspill eller nettbaserte spill som holder hjernen i gang i mellomtiden.

Vær en fotballmanager

 Lek fotballmanager med spillet Football Manager og led drømmelaget ditt til en strategisk seier. Her kan du ha mange timer med moro der du legger opp strategier, trener og kjøper spillere. Dette spillet er fra managersiden og kan til og med vekke managerinstinktet i deg. Ole Gunnar Solskjær har tidligere nevnt at dette spillet er en av grunnene til at han fikk interessen for å bli fotballmanager, så hvorfor ikke bruke det som øving til fremtiden?

Spill Hugo Goal

 Er du ute etter noe enklere er Hugo vennen din. Med online fotballspill som Hugo Goal er målet enkelt: Her skal du samle poeng med en viss kombinasjon av for eksempel fotballsko, Hugo på fotballbanen og fotballkort som dukker opp. Her har du også sjansen til å få en rekke bonuser og ekstraspill, så prøv deg frem og se hva som skjer. Du trenger ikke å være en proff for å spille dette da det ikke er basert på lag, men det er mange morsomme såkalte fotballkort underveis.

Kom deg ut

 Ta med deg gutta ut i løpet av uka. Dersom dere kun møtes til fotballkamper kan det være morsomt å teste vennene dine med en fotballkamp. Prøv å samle dere hver uke til et vennlig spill blant venner og ha kontroll på scoringa for å gjøre det litt mer interessant – den som taper må lage fotballkveld med mat. Så har du enda en grunn for å være sammen med gutta og gjøre noe koselig sammen i ukedagene.

 

 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!