Sammen med lanseringen av FM2018 lanserte jeg også denne artikkelserien: min historie. Her vil jeg forsøke å ta dere med på mitt FM2018 eventyr, med ett mål i sikte – prestasjonen ”Engelsk helt”.

engelsk-helt

Som dere ser av bildet, så består denne prestasjonen av å ta over ett lag i den laveste spillbare divisjonen i England, og føre dette laget til Premier League. For meg så er dette virkelig den ultimate utfordringen! – Har du ikke kjøpt FM2018, kan du gjøre det her!

For å lese alle artiklene i denne serien, trykker du HER for å finne oversikten!

Lag: Bath
Sesong: Sesong 1
Divisjon: Vanarama National League south

Dette er min reise! 

Jeg er akkurat blitt ansatt som manager for BATH CITY, ett BITTELITE lag i den nederste divisjonen i England. Her står jeg som ukjent manager, og supporterne ser på klubben sin med skrekk og gru for å ha ansatt en totalt ukjent manager til å ta over klubben…

Wikipedia: Bath City Football Club is a semi-professional association football club based in Bath, Somerset, England. The club participates in the National League South, the sixth tier of English football.

Stiftet i 1889, og det høyeste de har vært er på nivå 5 i det som tidligere ble kalt Conference League, nivået under League two. Sist gang Bath vant noe, var 6 nivå i 2007. 

Wiki om BATH: Bath er en by i det seremonielle grevskapet Somerset i sørvestlige England, kjent for sine romerske bad. Den utgjør kjernen i den enhetlige myndigheten Bath and North East Somerset.

National League South, tidligere Conference South(ofte referert til som Vanarama Conference South av sponsorgrunner) er en divisjon i Football Conference i England, og har plass under i systemet National League. Sammen med National League North er det på nivå 2 av the National League System og sjette høyeste divisjonen i det engelske fotballigasystemet.

HVORFOR BATH?

Jeg skal innrømme at jeg har spilt med BATH CITY i både FM2016 og FM2017 etter at Blyth Spartans rykket ned utenfor avgrunnen. Derfor falt valget naturlig på det laget med de svarte og hvite stripene igjen.

Hva er viktig?

Det første jeg gjør er å gå gjennom de ansatte. Her kan man gjøre store forbedringer for lite penger, og sannsynligheten er stor for at de som er ansatte er svake. 

Assistent : Jim Rollo – For dårlig, får sparken!

Ungdomssjef: Billy Clark – Får bli for nå

Hovedfysio: Lee Williams får fyken.

U18 manager: Andy Early – Får fyken

Så ansetter jeg ny assistent manager, hovedfysioterapeut, fysioterapeut, speider og sjefspeider. 

STALLEN

Trykk på bildet for større versjon

Hvordan går det med Bath City? Følg med..

2 COMMENTS

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!