Dette er en forsettelse på artikkelen om Bath citys vei gjennom seriesystemet, og ett eventyr i footballmanager format..

Som de fleste vet så endret jeg målsetninger når jeg nådde det opprinnelige målet om å føre en klubb fra laveste spillbare divisjon i England til Premier League. Her er de nye målene:

 1. Vinne Carling cup V
 2. Vinne Facup
 3. Vinne Premier League
 4. vinne Europaligaen V
 5. Vinne Championsleague

Sesong 14 – PREMIER LEAGUE

En ny sesong er i gjære, og styret forventer det som de har forventet i de siste sesongene: -Øvre halvdel av tabellen. Ellers blir oddsen på at jeg kan ta ligagullet bare bedre for hver sesong, men fremdeles en veldig god odds om du ønsker å spille. 151 i odds på at jeg vinner PL. Mediene spår forøvrig en 8 plass på meg. Ellers forventer styret at jeg skal nå 6 runde av facupen en kvartfinale i Captial one cup. Skal også delta i Supercupen, mot Real Madrid. Her forventer styret ingenting  (merkelig) 😉

Ellers er ett par nye spillere på plass, uten at det kostet noe (raidet bosman markedet). Merker nå at stallen er alt for stor, så prøver å gjøre noen justeringer der. Har problemet med at jeg ikke får opp egne spillere, og er derfor vanskelig å skaffe 4 egenutviklede spillere til Eurocupen. Har pr dags dato kun 2, og de holder egentlig ikke mål.

Jeg forventer selv en plassering rundt 8 plass, og noe mye lavere enn det vil jeg bli skuffet. Jeg klarte å kvalifisere meg til Eurocupen ved å vinne den, men regner med at den bragden nok ikke blir gjentatt denne sesongen. Var veldig heldig med trekningen forrige sesong, og slik flaks kan man ikke regne med 2 ganger.

LANDSLAGET

Landslaget går inn i den siste delen av kvalifiseringen til VM som spilles etter denne sesongen. Før sesonger tar til ligger vi veldig bra an. Med 4 kamper igjen å spille ligger jeg på 1 plass, 2 poeng foran England og 6 poeng foran Danmark. Kun 1 plassen er garantert plass i VM, mens 2-5 blir sortert og skal spille kvalifisering. Kan jeg kvalifisere meg på bekostning av England? Har 2 virkelige vanskelige kamper igjen, nemlig borte mot England og hjemme mot Danmark.

OVERGANGER

PRE SEASON

FØR NYTTÅR

ETTER NYTTÅR

TABELL

TABELLUTVIKLING

OPPSUMMERING

 • Årets spiller blant fansen: Hervin Ongenda
 • Årets toppscorer: Hervin Ongenda 43 mål
 • Flest assist: Enrique Javier Hurtado 20 assist
 • Flest kamper: Oscar Sabilion 63 kamper
 • Flest BB: Hervin Ongenda 11 BB
 • Best gj.snitt rating: Hervin Ongenda 7,68
 • Premier Leagues årets signering: Hervin Ongenda
Nok en sesong der fokus på cupen gjorde at avslutningen i serien ble rimelig laber. Hadde sjanse på 5 plass i serien om alt hadde klaffet siste 5 serierundene. Men når man er med i cupene, og vinner av Europaligaen så blir det veldig mange kamper i apil / mai. Dermed ble det kun 11 plass i serien. Ellers klarte vi «THE TREBLE» denne sesongen: Europaligaen, supercupen OG Capital one cup. 

LANDSLAGET kvalifiserte seg til VM etter playoff kamper mot Romania! Dette blir spennende i sommer..

Vi er nå rangert som den 20 beste klubben i Europa. 

BESTE 11

TIDENES 11er