Dette er en forsettelse på artikkelen om Bath citys vei gjennom seriesystemet, og ett eventyr i footballmanager format..

Som de fleste vet så endret jeg målsetninger når jeg nådde det opprinnelige målet om å føre en klubb fra laveste spillbare divisjon i England til Premier League. Her er de nye målene:

 1. Vinne Carling cup V
 2. Vinne Facup
 3. Vinne Premier League
 4. vinne Europaligaen
 5. Vinne Championsleague

SESONG 13 – PREMIER LEAGUE

Starter den 13 sesongen med å skaffe meg noen erstatninger, men ikke så store som forrige sesongs 160millioners overgang.

Mediene melder at de tror jeg vil havne på en 7 plass i år, og gir meg oddsen 101,00 for å vinne Premier League. Styret forventer en plassering på øvre halvdel i år som minimum. Forventningene for Europacupen er å nå gruppespillet, Fa cupen å nå 6 runde og Ligacupen å nå kvartfinalen.

LANDSLAGET

En ny post etter at jeg tok over roret ved landslagskuten ett halvt år i forveien. Skal nå ut i Vm kvallifisering mot England, Danmark, Makedonia, Moldova og Luxemburg. De to sistnevnte er rimelig lette motstandere, mens Moldova nok er på høyde med oss. Trenger å prestere mot England og Danmark for å komme videre fra puljen. Kvalifiseringen går helt til november 2025, så vet ikke svaret før i sesong 14.

OVERGANGER

PRE SEASON

SESONGEN FØR NYTTÅR

SESONGEN ETTER NYTTÅR

TABELLEN

TABELLUTVIKLING

OPPSUMMERING

 • Årets spiller blant fansen: Slim Dhaou
 • Årets toppscorer: Aaron Cole 28 mål
 • Flest kamper: Ferdinando Parisi 58 +2 kamper
 • Flest assist: Jaume 16 assist
 • Flest BB: Aaron Cole 7 BB
 • Beste gj.snitt rating: Toni Soler 7,60
 • Årets kjøp i PL: Aaron Cole til Bath

Du kan ikke få i både pose og sekk! Enorm opptur i cupene, men holdt på å falle veldig langt ned i serien. Tilslutt vant jeg Europligaen og kom til finalen i Capital one cup!

Jeg kom veldig bra i gang med cupene denne sesongen, selv om Manchester City ble min nemisis. De slo meg i finalen i Capital one cup, og de slo meg ut av Facupen i 4de runde.

Jeg startet serien svært svakt, og allerede etter noen mnd begynte å spillerene å klage, for første gang i karrieren, på at de bekymret seg for klubben. Jeg endte tislutt på 8 plass etter en bra avslutning, selv om siste måneden var horribel aktiv med kamper tislutt annenhver dag.

Jeg ser med stolthet tilbake på denne sesongen, hvor jeg dro avgårde med seieren i Europaligaen. Nå er det bare Premier League, Facupen og Champions League som gjenstår! Klarer jeg det før sesong 20?

 • Bath er nå den 30 beste klubben i Europa!
 • Ble tilbudt ny 5års kontrakt med 540,000 i lønn. Den nåværende kontrakten gikk ut etter neste år.
 • Avansert til 11 plass over verdens rikeste klubber!!

BESTE 11ER

TIDENES 11ER

2 spillere ble funnet verdig til tidenes 11er hos Bath, nemlig Sam Whittal og Toni Soler.

..TO BE CONTINUED..