Dette er en forsettelse på artikkelen om Bath citys vei gjennom seriesystemet, og ett eventyr i footballmanager format..

Sesong 9 – Championship

En ny sesong nærmer seg og for Bath er det da andre sesongen i Championship.Etter den gode sesongen i fjor, legger styret listen deretter og sier at vi skal minst klate midt på tabellen eller bedre.

Mediene forventer at jeg havner på 15 plass, men styret sier minst midt på tabellen. Ellers er det forventet at jeg når fjerde runde av FAcupen og tredje runde av ligacupen. Hvor langt man havner i disse cupene er jo svært avhengig av motstanden.

GAME ON!

OVERGANGER INN

OVERGANGER UT

PRE SEASON

SESONGEN FØR JUL

SESONGEN ETTER JUL

TABELLEN

TABELLUTVIKLING

OPPSUMMERING

JEG KLARTE DET! 9 SESONGER PÅ Å OPPNÅ MÅLET! Bath city rykket etter play off opp til Premier League og jeg fikk mitt stolte trofe:

En sesong egentlig helt på det jevne, der jeg for det meste lå midt på tabellen. På slutten fikk jeg en virkelig formoppsving, og siden jeg hele tiden bare lå få poeng bak 5-6 plassen, klarte jeg å klatre til en 6 plass på de siste kampene. Dermed ble det playoff, og så klarte vi å sikre oss plass i neste års Premier League.

Lille bath skal spille i premier league neste sesong

En vanvittig prestasjon for en liten klubb som Blyth, med stadion med plass til 8880 tilskuere. For all del, så er det «bare» ett år til nye Bath stadion er klart, med 14817 plasser.

Og for all del, det kommer til å bli en kort tur i Premier League, for med mindre det finnes mirkaler og rike onkler, så kan Bath aldri overleve første sesongen i premier league slik stall, finanser og fasiliteter ser ut nå. Men gøy likevel!!

Vi gjorde vårt største kjøp noensinne denne sesongen, å kjøpe høyrevingen Ergun Kiling fordi vi var i desperat nød på en spiller som kunne prestere der. 2,75 millioner vel undt på en god og talentfull høyreving.

Økonomisk sett var det en veldig har sesong, og med bonusutbetaling på 13 millioner var balansen nede i 6 millioner i pluss etter sesongen. Ett tap på hele 44 miliioner kroner stod det i balanse i forhold til sesongstart.

Alex iwobi gjør nok en gang krav på Toppscorertittelen, selv om lange skader gjorde at han aldri var i nærheten av fjorårets 30 mål..

Årets spiller blandt fansen: Stuart Kelly
Årets beste gj.snitt rating: Luis Miguel Olles
Årets toppscorer: Alex Iwobi
Overgang overskudd: 14,000,000 (Kjøpt for 3 mill, solgt for 17 mill)
Flest kamper: Claude Guilbert
Flest assist: Alex Iwobi
Flest BB: Alex Iwobi
Årets tabbe: Å selge Johan Hammer fordi han ville vekk fra klubben. Supporterene var i harnisk etter det.

Beste 11er:

Tidens 11er:
1 spiller var god nok til å bli tatt ut i tidens 11er, og det var Claude Gilbert.

DET VAR DET. tenker du! Den umulige oppgaven var ikke så umulig alikevel, det tok bare litt lang tid. 6 divisjoner på 9 sesonger er ikke gale med utgangspunktet vi hadde synes jeg, selv om med flaks kunne jeg ha klarte det på 1 sesong mindre.

Hva skjer nå? Jeg vil følge Bath videre og gi følgende mål:

  1. Vinne Carling cup
  2. Vinne Facup
  3. Vinne Premier League
  4. vinne Europaligaen
  5. Vinne Championsleague

er dette mulig for en klubb med stadion på 8880? er det mulig å holde på spillere i en liten klubb, eller må vi hele tiden være i etterkant når det gjelder spillere. Følg med, følg med!

…to be continued..