Dette er en forsettelse på artikkelen om Bath citys vei gjennom seriesystemet, og ett eventyr i footballmanager format..

Sesong 7 – Npower league 1

En ny sesong i Npower league etter den overaskende sesongen før, som burde ha endt med opprykk til Championship. Nå blir det en ny sesong, og jeg starter med å sømfarte markedet for utløpende kontrakter.

Bestemmer meg og for å gjøre noe jeg ikke har gjort så langt, nemlig å kjøpe en spiller! Mer om det under «overganger».

Styret gir meg en pekepinn på at de forventer minimum en plassering midt på tabellen, og har gitt meg ett budsjett ut i fra det. Jeg vil prøve å få styret til å oppgradere treningsfasilitetene i løpet av sesongen, men det er økonomien det står på. Mediene spår 12 plass for meg. Ellers forventer styret 3 runde i FAcupen og kvartfinale i Johnstones Paint Throphy.

OVERGANGER

I løpet av forsesongen og resten av sesongen forsvinner en del spillere fra laget i fornyelsesprosessen. Conor Mitchell blir solgt til TNS for 180,000, Filip Orsula blir solgt til AFC Telford for 180,000, Durrell Berry blir solgt for hele 800,000 og keeper Adam Davies blir solgt for 400,00. I løpet av sesongen forsvinner også Chike Kandi for 260,000.

Jeg låner Dennis Suarez fra Swansea ut sesongen

Jeg gjorde mitt første kjøp denne sesongen, og kjøpte keeper Gerwyn Delaney fra Hereford for 200,000. Hentet også Jamie Peters (FH), Andy Kellett (FV), Alex Iwobi (sp) og Andrew Tutte på free transfer. Hentet også Dennis Suarez fra Swansea på lån ut sesongen. På nyåret hentet vi Herik Jarl Solberg fra Rosenborg og Tiago gomes, begge to gratis.

 PRE SEASON

Kjører vanlig taktikk med treningskampene: Flest mulig for mest mulig kling i kassen!

FØR JUL

ETTER JUL

TABELLEN

OPPSUMMERING

OPPRYKK! Kunne egentlig ikke ha bedt om mer, men sesongen svingte fra himmel til hellevete på korte stunder. Begynte sesongen bra og jeg la fram mot jul i kamp om 1 plassen. Så kom det en vanskelig periode, der vi slapp inn volsomt mye mål og vi havnet lengre ned på tabellen. Resten av sesongen var veldig variabel, men vi fikk inn en formtopp mot slutten av sesongen, sikret 4 plass og play off til Championship. Playoffen gikk supert, og da blir det Championship neste sesong!

Ellers gikk jeg til den lokale finalen i Johnstone Paint Thorpy, men tapte på bortemålsreglenen 2-2 mot Birmingham. Ellers røk jeg i 3dje runde mot Liverpool i coca Cola cupen, mens Facupen forsvant vi ut i 1 runde.

Økonomisk sett var sesongen en enste stor opptur. Det er bra for tilskuertallene å ligge på øvre halvdel av tabellen. Dessuten ligger vi godt under lønnsbudsjettet hele sesongen (fra 100,000 til 70,000 i uken). Når sesongen er over gikk vi ut med balanse på 30 millioner i pluss.

Styret annonserer at vi trenger å oppgradere antall sitteplasser på stadion, og 4624 sitteplaser vil bli bygget. I tillegg vil styret oppgradere ungdomsfasilitetene etter forspørsel fra meg. Dette koster oss 5,23mill og 11 millioner, noe som bringer balansen ned i 10 millioner.

Årets spiller blandt fansen: Johan Hammer
Årets toppscorer: Alex Iwobi 27 mål (35 kamper)
Årets beste rating: Dennis Suarez 7,45 (53 kamper)
Flest kamper: Jamie Peters (FH)
Årets signering i Npower league 1; Alex Iwobi

ÅRETS HENDELSE:

I en kamp i Johnstone Paint Thropy scorte Kemar Roofe 6 (!!!) mål. Mot Coventry som ligger i samme divisjon som meg, ble resultatet hele 3-8, etter at Coventry ledet 2-0 etter 20 minutter. Skjermbilde av statestikkene samt video av kampen følger under.


Beste 11:

Tidenes 11’er:
Til tidens 11er var hele 4 spillere funnet verdig nok: Sean McGinty, Gerwyn Delaney, Massimo Lungo og Godfrey Poku.

 …to be continued..