Dette er en forsettelse på artikkelen om Bath citys vei gjennom seriesystemet, og ett eventyr i footballmanager format..

Sesong 6 – Npower league 1

Ett tøff sesong i vente etter litt uventet opprykk i forrige sesong. Ingen har troen på at vi kan overleve i Npower league 1, men jeg blir forferdelig skuffet om vi ikke klarer å klatre over streken.

Styret forventer ikke mye av meg i denne sesongen. Minimum bør jeg unngår nedrykk, selv om jeg nok ikke hadde fått sparken av den grunn. Ellers forventes det andre runde av Facupen og Andre runde av Johnstone Paints thropy. Mediens spådom er som vanlig 24 plass.

Jeg bytter og assistentmanager før denne sesongen, for å oppgradere vurderingsmulighetene litt. Paul Hilton var ikke førstevalget, men den beste jeg klarte å ansette under lønsstaket styret hadde satt. Uansett en oppgradering i forhold til Graham Roger som har vært med oss i 5 sesonger.

Bristol Rovers kanselerer også samarbeidet mellom de to klubbene våre, da vi har havnet i samme divisjon. Jakten på en ny samarbeidsklubb begynner. Jeg får styret til å lete, og vi kommer fram til ett samarbeid med Manchester City. Kan bli spennende!

Overganger

Sesongen begynner som alltid med å prøve å forsterke laget, denne gangen til å takle overgangen til en ny divisjon. Plassene jeg først og fremst trenger å forsterke er keeper og venstraback, men tillater enhver spiller som kan forbedre laget i en posisjon. Krav: Gratis!

Mats Dæhlie

Mens spillerene er på ferie kommer det ett sjokkbud på William Ekong, vår besteman i 2 sesonger. 5 millioner fra den nederlanske ADO Den Haag, og vi lar selvfølgelig spilleren gå. Ellers forsvinner Michael Bryan for 60,000 til Derry og Chiendu Vine forsvinner på free transfer sammen med noen unggutter som ikke fikk fornyet kontrakt. I Løpet av høsten blir Erik Tønne solgt for 180,00 og Lamar Power går gratis til Stockport. Bersant Celina er overflødig og sendes på gratis overgang til Altricham i januarvinduet.

Inn kommer Fabio Nunes (MV) på free transfer, Mats Dæhli fra Manchester United på free transfer og venstrebacken vi lånte i forrige sesong, Charlie Taylor på free transfer fra Leeds. For å backe up i stopperleddet henter vi også Alex Dallison gratis fra Walsall. Chike Kandi (SP) og Shean Wilson (SP) kommer inn før nyttår, og på nyåret henter vi Claudio Yacob p lån fra West Brom for å forsterke den defensive delen av laget.

Pre Season

Som normalt spiller vi treningskamper annenhver dag for å skaffe penger i kassen. Spillerene blir slitne, men det gjør godt for økonomien.

SESONGEN FØR NYTTÅR

SESONGEN ETTER NYTTÅR

TABELL

OPPSUMMERING

4 plass i Npower league 1 i første sesongen! Er fornøyd med resultatet i ettertid, men alikevel skuffet. For fram til jul hang vi med å kjempet om 1 plassen. Så kom en serie på 7-8 dårlige kamper på rad, og vi var plutselig ute av den kampen. Playoff spillet endte med tap i semien, og dermed venter en ny sesong i Npower league 1.

Etter sesongen får vi endelig en liten oppsving i sponsorinntekter. Har så langt alltid lagt i bunnen av sponsorinntekter, og gjør det nok forsatt, men draktsponsoren økte fra 200,000 til 700,000 i året.

Ellers økonomisk går vi ut med 18 millioner i pluss når sesongen er slutt, og styret øker lønnsbudsjettet før neste sesong.

  • Året spiller blandt fansen: Sean McGinty
  • Ray Archer scorte årets 3 beste mål i npower league1
  • Overgans overskudd: +5,25 mill (kjøpt for 0, solgt for 5,25)

Beste 11er:

Tidenes 11er:
Kun 1 spiller ble funnet verdig nok til å bli tatt opp i det historiske Bath laget. James Baxendale!

 ..to be continued..