Dette er en forsettelse på artikkelen om Bath citys vei gjennom seriesystemet, og ett eventyr i footballmanager format..

Sesong 5 – Npower league 2

Ett lønnbusjett på 219,000 og overgangsbudsjett på 1,3 millioner gjorde styret det til rette for at jeg skulle hente noen nye spillere.

Styrets forventinger før sesongen var at jeg skulle havne minimum midt på tabellen i Npower league 2. Ellers var styrets forventinger at vi skulle nå 1 runde i Facupen, 1 runde i Ligacupen og ta med lærdom ved å delta i Johnstone Paint. Mediene spådde meg på en 22 plass, så utfordringen var klart til stede.

Overganger

Erik Tønne kommer fra Sheffield United. Norsk selvfølgelig.

Nathan Thompson ble sluppet på fri transfer når kontrakten hans gikk ut etter forrige sesong, fordi han ble for dyr og var alternativ 2 i høyreback possisjonen. Ellers hentet vi spillere når kontraktene deres gikk ut: Erik Tønne (midt) fra Sheffield United, Josh Rees (SM) fra Arsenal, Conor Newton (SM) fra Rochdale og Sean McGinty (FSV) fra Manchester United. I tillegg plukket vi opp Daniel Johnson (SM) og Godfrey Poku (DM) fra free transfer. I januar hentet vi Charlie Taylor (FV) på lån fra Leeds, og rett før free transfermarkedet stengte hentet vi Edinho Junior som gikk inn som soleklar lønnstopp i laget mitt med 20,000 i uken. Dette skal være stjernen i laget, og håper gutten lever opp til forventingene mine.

PRE SEASON

Som vanlig var taktikken å spille flest mulge kamper for å få penger i kassen.

SESONGEN

FØR JUL

ETTER JUL

..som gav tabellen:

OPPSUMMERING

Nok en fantastisk sesong som ble kronet med opprykk til Npower league 1 etter playoff. Lå tidlig an til direkte opprykk blandt de 3 øverste, men snublet noe voldsomt på slutten. Klarte heldigvis å karre meg til en 4 plass, og playfinalen ble avgjort tilslutt på straffer.

Det ble ingen treningskamper på slutten av sesongen som tidligere på grunn av forberedelser til play off.

For andre året på rad blir William Ekong kåret til årets spiller

Neste sesong blir eksrtremt spennende, da jeg føler at jeg har veldig svake punkter på laget. Jeg bør få inn en permanent venstreback og en ny keeper. En solid stopper hadde gjort seg også.

Økonomisk var det og en solid opptur. Når sesongen ble avrunnet var vi 20 millioner i pluss. Jeg hadde spurt om å oppgradere ungdomsfasilitetene, så dette arbeidet startet rett etter sesongslutt og kostet 11 millioner.

Årets spiller blandt fansen: William Ekong
Transfer gevinst: +280 000 (kjøpt for 0, solgt for 280)

Beste 11er:

Tidenes 11er:

To spillere ble tatt opp til den historiske 11eren: Durell Berry og Kemar Roofe.

…TO BE CONTINUED..