Dette er en forsettelse på artikkelen om Bath citys vei gjennom seriesystemet, og ett eventyr i footballmanager format..

Sesong 3 – Blue Square bet premier

Styre annonserer sammarbeid med Bristol Rovers før sesongen

3dje sesong starter i en ny divisjon, med nye utfordringer. Desverre så takker halve staben av uten ønske om ny kontrakt. Dette inkluderer sjefsspeider Claus Lundekvam. Jeg klarer å få med assistenten og 1 trener, men resten forsvinner. Nye ansatte er vanskelig å skaffe, hvertfall kompetente. Så på ansatte siden er jeg svakere enn forrige sesong. Klubben starter med å annonsere ett sammarbeid med Bristol Rovers der Bristol laget kan låne ned spillere til oss.

Styret forventer en plassering midt på tabellen som ett minimum, mens mediene gir oss en spådom på 18 plass. Ellers har styret en forventing om å nå 1 runde i Facupen og tredje runde i FaThropy.

Overganger

Singerte tidligere Swindon spiller Nathan Thompson

Jeg hadde finsiktet ett par spillere til kontrakten deres gikk ut, og signerte Scott Bennett (DM) og Natham Thompson (FH). Samtidig kom spissen Jeff Goulding på lån fra Plymouth. Før jul signerte jeg også Ryan Hayes (FV) og Filip Orsula (SP) som begge to var uten kontrakt. Over jul kom Oliver Norburn fra Bristol Rovers på lån ut sesongen, som en del av vårt samarbeid med Bristol Rovers.

 PRE SEASON

Som forregående sesongene begynner vi sesongen med mange treningskamper på bortebane for å spe på i den slunkne klubbkassen. Kamp annenhver dag i hele oppkjøringsperioden gjør at troppen er veldig sliten til sesongstart, men pengene er veldig gode..

SESONGEN

Før jul

Etter Jul

som gav denne tabellen

Nok en gang klarer jeg å skvise inn 8 treningskamper før spillerene reiser på ferie, noe som betyr penger i kassen. Alle kampene spilles på bortebane, med beløp på minimum 100,000 for å stille hver.

OPPSUMMERING

En fantastisk sesong, som ble kronet med ligaseier OG seier i FaThropy. Og ikke minst opprykk til 4. liganivå Npower league 2.

  • Årets manager Blue square bet premier: MEG!
  • 2plass i årets spiller Blue Square bet premier: Michael Byrant
  • Årers Bath spiller blant fansen: Michael Byrant
  • Transfer overskudd: 50,000 (0 kjøpt for, 50,000 solgt for)

Årets 11er:

Tidenes 11er:

Tre spilere ble tatt opp til Tidens 11er: Sam Whittal, Filip Orsula og Ben Sampayo

Økonomisk var dette også en fantastisk sesong. Økt sportslig suksess gav økte tilskuertall som klubben ikke hadde forventet. Og med suksess i FaThropy også gikk jeg ut av sesongen med en balanse på 10 millioner.

Twerton Park

Da var det på tide med oppgradering av stadion/treningsanlegg. Som krav til stadionet i Npower league 2 så måtte en del av ståplassene omgjøres til sitteplasser. Oppgradering av treningsanlegg OG ungdomsfasaliteter og vips så var balansen på 1,5 millioner igjen.

Uansett en stor sesong for Bath og mye godt å ta med seg videre til divisjonen over. Som nevnt tidligere så hadde aldri Bath vært over 10 plass i Blue Square bet premier før, så alt over dette er nye rekorder..

….TO BE CONTINUED..