Dette er en forsettelse på artikkelen om Bath citys vei gjennom seriesystemet, og ett eventyr i footballmanager format..

Som de fleste vet så endret jeg målsetninger når jeg nådde det opprinnelige målet om å føre en klubb fra laveste spillbare divisjon i England til Premier League. Her er de nye målene:

 1. Vinne Carling cup V
 2. Vinne Facup
 3. Vinne Premier League
 4. vinne Europaligaen V
 5. Vinne Championsleague
 6. Vinne supercupen V
 7. Vinne Charity Shield

Sesong 15 – PREMIER LEAGUE

Går mot en ny sesong i Premier League, og målet blir å etablere seg lengre oppe på tabellen enn de to forregående sesongene. For at jeg skal nå toppen av Premier League føler jeg at jeg må nedprioritere cupene, men det klarer jeg ikke helt. Skal bli flinkere på å rotere spillerene, og spille med rotasjonespillerne i cupene.

Styret stiller som «vanlig» forventing om at jeg skal nå øvre del av tabellen. Mitt eget mål er å forbedre serieplassering fra i fjor. Odds 151 på at jeg vinner Premier League, så tror mediene at det beste jeg kan håpe på er øvre del av tabellen. Ellers forventer klubben 6 runde av Facupen, mens beskjeden for Capital one cup er: «Capital one Cup er ikke høyt oppe på prioriteringslista deres, og de vil i større grad verdsette resultater i de andre turneringene.»

Jeg gjør en del utskiftninger i laget før sesongen, men klarer ikke å få på plass de to plassene jeg virkelig ønsker å forbedre, nemlig backene.

LANDSLAGET

Landslaget skal ut i VM, og som førstegangsreisende her så tar vi med all erfaring som god erfaring. Etter Vm starter EMkvalifiseringen. Min egne forventinger til Vm er allerede overgått ved å kvalifisere meg.

Gruppespill:  Møter Tyskland, Sør-Korea og Elfenbenkysten. Første kampen mot Tyskland er en tung affære, men vi klarer å holde ut med ett annulert mål i mot, 2 røde kort og det blir 0-0. Kampen mot SørKorea blir derimot en lysere affære, men vi må helt til 79 minutt før vi scorer det avgjørende målet. Tror at med uavgjort her så hadde VM vært over allerede. Jeg må vinne mot Elfenbenskysten for å sikre avansement, og de blir faktisk overaskende en svært enkel kamp. 3-0 til Norge!! Samme taktikk er brukt i alle kampene, ligge lavt og kontre.

2 runde: Frankrike. Jeg går videre på straffer! Dette kan ikke ansees som noe annet enn ett direkte ran! 0-0 og Fransk dominans hele kampen, og så scorer vi ett mål ekstra i straffekonken. Avskriver det på taktisk trimf 😉 (eller griseflaks)

Kvartfinale: Argentina. Argentina har allerde 2 øverst på toppscorerlisten, så dette blir nok Vm-exit. Men neida, vi kommer tilbake i kampen etter å ha ligget under 2 ganger, og vinner liksågodt på straffer.. IGJEN! Skal legges til at vi her burde ha avgjort 1 minutt før full tid i andre ekstraomgang, men bommer da liksågodt på straffe. Argentina var som i forrige kampen oss overlegen, men flaksen står oss bi igjen! Kontringstaktikken jeg har lagt opp til har virkelig slått til!

Semifinale: Belgia. Vi spiller en mye bedre kamp her enn de to forregående, går opp i 2-0. Selv om vi slipper inn ett mål mot slutten blir det aldri helt farlig her, og vi har sikret oss finaleplass! Nå er det lov å drømme om å vinne..

Finale: Finale mot Italia. Nå har jeg fysisk vondt i magen her. Kryss fingrene for meg folkens! 3-5-2 hos Italia gjør at jeg satser alle kort på full defensivt press og kontringer langs kanten. 0-0 til pause. Ajajaj Italia får straffe.. OG BOMMER! VI SCORER!! 1-0! 2-0! Er det mulig? …. Lettere sjokkert over hvor greit det egentlig gikk i finalen, og hvor lett det kunne gått anderledes. Taper possesion med 37 mot 63, men får alikevel til ett dugelig antall sjanser (9/5 skudd/på mål). Taktisk trimf!!

OVERGANGER

PRE SEASON

FØR NYTTÅR

ETTER NYTTÅR

TABELLEN

TABELLUTVIKLING

OPPSUMMERING

FOR EN SESONG! På toppen av det hele har jeg blitt kåret til Årets manager. Hurtado er blitt tatt ut på årets lag, og Ongenda har blitt tatt ut blant reservene. Hurtado er 3 toppscorer i serien med sine 31 seriemål.

Simon Schreiber utlånt til Torquay ble også toppscorer i League 2.

 • Årets spiller blant fansen: Alexandr Bubaev
 • Årets toppscorer: Hervin Ongenda (SP) 36 mål
 • Flest assist: Hervin Ongenda (SP) 14 assist
 • Flest kamper: Alexandr Gubaev (FS) 57 kamper
 • Flest BB: Alexandr Gubaev (FS) 7 BB
 • Best gj.snitt rating: Slim Dhaou (FS) 7,66 på 30 kamper.

BESTE 11er

HISTORISK 11er