FM2012 er fotballspillet FOOTBALLMANAGER 2012. Her har jeg tatt på meg en heller umulig oppgave, som du kan lese under. Jeg vil her poste etterhvert som tiden går, og du kan følge med utviklingen her: Første post forklarer alt, her trykker du for oversikt over alle postene

Sesong 1, sesongslutt

En fantastisk sesong er over for vår del, og det ble 1 plass i blue sqaure bet north med 91 poeng. 27 seire, 10 uavgjorte, 5 tap, med 79 scorte mål og 32 i mot. Vi lå 15 poeng foran nummer 2, og var laget som slapp inn færrest mål. Vi score nest mest i serien, men hadde klart best målforskjell. Vi kom til første runde i Fa cupen og vi nådde tredje runde i FA Thropy.

Tabellen Blue Sqaure Bet north etter endt serie 1 sesong

Mine egne forventinger før sesongen var svært begrenset, og jeg hadde ikke satt noen mål inenfor cuper etc. Erfaringen fra så lave nivåer er ikke eksiterende, så jeg var veldig spent på hvordan det ville gå. Det gikk over all forventing, men neste sesong blir kanskje enda mer viktig i forhold til utvikling av klubben, økonomi osv. Alle spillere er enda deltid, men skal vi utvikle oss til en større klubb, må vi bli profesjonelle. Vi lokker ingen gode spillere til klubben som deltidsklubb.

Aldri før har Blyth kommet så høyt oppe

Statestikkmessig ble Dali Gomez 3dje toppscorer i serien med 23 seriemål. Han kom også på 2 plass i gj.snitt rating, og Shaun Vipond kom på 3dje med forholdsvis 7.29 go 7.27 i gj.snitt rating. Nicholas Barrett kom på 2 plass i pasningskvalitet med sine 84%, og Tom Murray kom på 3 plass med taklinger pr kamp 4.63. Dali Gomez ble også kåret til Banens beste hele 7 ganger, som resulterte i delt tredjeplass i BSBnorth.

Jeg ble kåret til årets manager i Blue Square bet north.

Økonomisk har det vært en så som så sesong, i og med at jeg sprengte lønnsbudsjettet når jeg hentet inn Ahmed og Balatoni, samt fornyet noen kontrakter. Totalt i sesongen, ved endt siste kamp var vi ned 825,000. Vi har nå 520,000 på bok.

Blir en spennende sesong i møte, men forsterkninger må innvestere i om vi skal klare å hevde oss i Blue Square Premier. Ser for meg hvertfall en toppsignering som stopper, sentral midt, og spiss. Trenger og en god høyremidt, og eventuelt en venstre midt. Alt dette må selvfølgelig hentes gratis, og uten å sprenge lønnsbudsjettet.

KÅRINGER:

  • Årets spiller blandt fansen: Dali Gomez
  • Årets 11’er: Gilpin, Ahamed, jones, carter, lyskov, vipond, barrett, murray, phillips, gomez, mole
  • Årets 11’er reserver: knight, balatoni, kendrick, grooves, armstrong, mellish, goodhall