FM2012 er fotballspillet FOOTBALLMANAGER 2012. Her har jeg tatt på meg en heller umulig oppgave, som du kan lese under. Jeg vil her poste etterhvert som tiden går, og du kan følge med utviklingen her: Første post forklarer alt, her trykker du for oversikt over alle posten

Sesong 1, Januar måned

En liten presentasjon av mine viktigste spillere:

 • James Gilpin, keeper. Hentet inn i september, gikk inn å forsterket en lagdel som allerede var ok bedekning på, men klarte alikvel å heve nivået. Fast på laget etter det.
 • David Knight, keeperen som stod før Gilpin kom inn i laget. En god keeper, som desverre ble offer for en bedre spiller som kom inn. Kaptein i laget. 24 år gammel engelskmann som nok ikke er fornøyd med å sitte på benken. Reservekeeper nå.
 • Nikki Ahamed, Høreback. Hentet inn før sesongen, var fast på laget siden.
 • Aaron Carter, stopper. Hentet inn før sesongen spilt 18 seriekamper så langt. God på sitt beste, men veldig ujevn. Er nok førstmann ut av backracken, men er kun 20 år gammel og ett talent.
 • Carl Jones, 25 år gammel stopperkjempe fra england. Ble hentet før jeg tok over. Visekaptein.
 • Thomas Lyskov, Dansk 20 år gammel venstreback/venstre midt signert før sesongen. En av to svært gode venstrebacker i stallen.
 • Joe Kendrick, venstre back/midt på lån ut sesongen. Var kommet på lån før jeg tok over. Bytter med Lyskov på backen.
 • Shaun Vipond, 23 gammel engelsk sentral/høyre midtbane. Brukes for det meste på høyre midt. Ny i klubben før jeg tok over.
 • Nicholas Barrett, 19 år gammel sentral midt. Limet på midten, spiller framskutt playmaker.Hentet før sesongen.
 • Tom Murray, 18 år gammel sentral midt, på løpende kontrakt.
 • Ryan Putterill, Venstre midt/ving, hentet på fri tansfer før sesongen. 22 år gammel engelskmann.
 • Wayne Phillips, 26 år gammel og sammen med Graeme den mest rutinerte i mine fast betrodde. Venstre midt/ving som han bytter med Ryan. Ryan er førstevalget.
 • Graeme Armstrong, Sterk spiss. Naturlig oppspillspunkt, men skjøvet ut av laget av Jamie Mole. Super reserve. 28 år gammel, kom til Blyth før jeg tok over.
 • Jamie Mole, spissen som kan bekle alle possisjoner. 23 år gammel engelskmann som brukes både som måltyv og oppspillspunkt. Ble hentet til Blyth før jeg tok over.
 • Dali Gomez, måltyven på 22 fra argentina som jeg hentet på free transfer før sesongen startet.

Dessuten har vi 2 spillere som har ankommet klubben i løpet av siste tide som ikke enda har satt sitt preg på laget:

 • Conrad Balatoni, 20 år gammel engelskmann, stopper
 • Admam Ahmed, 27 gammel pakistaner, sentral midt

 

ONS 4/1 Clouchester – Blyth, 0-2, Jamie Mole (5), Wayne Phillips (22)
Flying start i debutkampen til Adnan Ahmed. W. Phillips putter en til så det står 0-2 til pause. Etter pause blir Dali Gomez skadet nok en gang (heldigvis bare en lett smell). Tøft kampprogram tar på.

LØR 7/1 Blyth  –  Fc Halifax, 1-0 , James Mole (87)
Skader og tett kampprogram gjør at jeg må gjøre rimelig mange bytter/rokkeringer i start 11eren. En kamp som du tror aldri du scorer i uansett hvilke sjanser du får, men heldigvis får vi ett mål helt på slutten. Fortjent seier.

ONS 11/1 Blyth – Staylbrigde, 3-2, Deli Gomez (9,27) Wayne Phillips (51)
3 mål til Blyth i førsteomgangen. resulterte i 2-1 til puse og vårt første selvmål denne sesongen. Starter andre omgang utmerket, med mål av Wayne Phillips. Joe Kendrick står for selvmålet. 3-2 etter 56 minutter skapte ett alt for spennende kampforløp.

LØR 14/1 Darlington – Blyth, 2ndr runde Fa Thropy, 1-1 Wayne Phillips (18)
Cupkamp mot regjerende mester. En kamp vi fikk tidlig ledelse på, men fikk en i trynet etter pause. Har egentlig overtake med sjanser/possession, men spiller trossalt mot mye bedre motstand.

ONS 18/1 skulle egentlig spille den utsatte kampen mot altricham, men denne ble utsatt for 4 gang, denne gang pga omkamp i fa thropy cup.

ONS 18/1 Blyth – Darlington, 2rnd Fa Thropy omk. , 4-0, Graeme Armstrong (43), Dali Gomez (53,90), Selvmål (87)
Vi begynner som vi slutter forrige kamp, med press og sjanser. Misser straffe (Nicholas Barrett), men Graeme Armstrong ordner ledelse til pause. 1-0 til pause. Dali gomez scorer i andre omgang, og Danny Groves  fikser selvmål fra keeper. Dali Gomez viser fin scoringsform med ett mål til.

LØR 21/1 Hyde – Blyth, 0-3 , Aaron Carter (29), Jamie Mole (49, str 68 str.)
Herlig cornermål fra Aaron Carter. 1-0 til pause. Andre omg starter like bra. Straffemål avsluttet målkalaset.

ONS 25/1 Blyth – Altricham , 1-1 , Dali Gomez
På femte forsøk kom endelig kampen i gang! En tidlig scoring fra Dali Gomez satte standeren, men etter det forsatte vi å sløse sjanser. Etter 72 min reduserte Altricham. Dermed ble det ikke flere mål og poengene ble delt likt i en kamp der vi var klart best!

LØR 28/1 Blyth – Harrogate, 1-0 , selvmål (42), Graeme Armstrong (60)
Desverre ble Dali Gomez skadet igjen, etter 23 minutter. Begynner å bli vant til å få skader på spillere jeg spiller med 8 ganger i mnd. Fikk cornermål rett før pause. 1-0 til pause og Harrogate har ikke hatt ett eneste skudd. G. Armstrong scorer på en retur etter corner. Harrogate har hatt 1 skudd. Grei seier!

Premiering: 2 plass som månedens manager.

Sesong 1, februar måned

ONS 1/2 Solihull – Blyth, 1-0
En kamp vi virkelig slet med å holde ballen, og pasningspillet. Får 1 mål i mot og klarer ikke å score.

LØR 4/2 Blyth – Wrexham, FA Thropy 3 rnd, 0-1 ,
Kamp mot 5 plass fra divisjonen over. Nok en gang, vi er ikke levnet stor sjanse her, og tøft kampprogram gjør at vi har mange ‘halvveis’. Disponerign gjort derretter. Håpet er å komme fra det med ett ok resultat. Vi spilte oss ikke bort i denne kampen, men tapte kampen for ett bedre lag. 9:6 i skudd 58:42 i possesion.Desverre ble Mole skadet, og er ute i hvertfall 1 mnd.

Nok en gang er medienes fokus etterpå en scoring vi fikk annulert. Jeg avfeier det som vanlig. Godt at det er 1 uke til neste kamp! Bare serien igjen å konsentrere oss om, og det er godt. Framover er kampene godt posjonert ut med 1 uke i mellom.

LØR 11/2 Blyth – Boston UTD, 3-0 , Dali Gomez (13,47), Adnan Ahmed (42)
For første gang siden tidlig desember starter vi med noenlunde uthvilt lag. Rart å kunne velge mellom flere spillere uten å måtte tenke på fysisk status. Selv om storscorer Mole er ute med skade. Dette bør være grei skuring om jeg tenker på 1 plassen. Dali Gomez roer nervene mine. 2-0 til pause.

LØR 18/2 Nuneaton – Blyth,0-3 , Dali Gomez (13), Shaun Vipond (34), Wayne Phillips (66)
Møter ett lag med lav lagmoral, så vi kjører på for å få seier. 13 minutter tar det før Dali Gomez fikser ledelse. 0-2 til pause

Andre spiller med landslagserfaring! Keeper James Gilpin har bli kalt opp til skotlands u21 landslag for første gang! Adnan Ahmed blir kalt opp til Pakistan sitt landslag, og han har 18 kamper/4 mål fra før.

LØR 25/2 Worcester – Blyth, 1-1, Shaun Goodhall (76)
En jevn kamp med ett fair resultat. Shaun sitt første mål i Blyth trøyen.

Sesong 1, mars måned

LØR 3/3 Blyth – Bishop’s stortford, 0-0
En kamp vi kontrollerte fra ende til annen, men bare stanget og stanget. Når vi endelig fikk mål ble det avblåst for offside.

LØR 10/3 Workington – Blyth, 0-1, Selvmål (1), Wayne Phillips (62)
Åpner bra når vi presser Workington til å putte ballen i eget mål. Så må Dali Gomez ut med skade. Deja Vu? Wayne Phillips scorer også.

LØR 17/3 Blyth – Droylsden, 3-1, Dali Gomez (66,87,90)
En kamp vi kjører greit og leder 2-0, og så får vi inn ett mål i mot som gjør det spennende en liten stund hvertfall. 0-0 til pause.Desverre blir Nichoals Barrett skadet, og blir ute i 3-4 mdn. Nå var playoff plassen sikret.

LØR 24/3 Guiseley – Blyth,3-4 , James Mole (1,10,85) Canrad Balatoni
Starter kampen ganske enkelt genialt, men slipper Guisley til ved tre anlednigner igjen. Keeper James Gilpin første dårlige kamp i Blyth trøyen. Heldigvis reddet 3 målscorer James Mole dagen med å score i det 85 minutte igjen, så alle 3 poengene gikk til oss.

Med 6 kamper igjen å spille leder vi serien med 81 poeng, og 2 plass Vauxhall har 68 poeng. Vi kruser derfor nok inn til seriemesterskap!

LØR 31/3 Blyth – Vauxhall, 2-0, Shaun Vipond (1), Dali Gomez (15)
En grei kamp der vi scorer etter 1 minutt, og det blir aldri helt spenning i kampen. Shaun Vipond ble desverre skadet etter 11 minutter (2 uker).

Prisutdeling: Måndens manager

Sesong 1, april måned

LØR 7/4 Gainsborough – Blyth,2-1 , Conrad Balatoni (13)
Flying star med cornermål etter 13 min. Kontrollerer kampen, men Gainsborough får to sjanser, og scorer på begge!! Første målet er en tabbe av kaptein Carl Jones, og andre av keeper James Gilpin. En kamp vi dominerer i sjanser, men noenlunde likt possesion. Skulle ha vunnet denne, men to tabber ødelegger det. Med seier her hadde vi vært serievinner.

MAN 9/4 Blyth – Histon, 1-1, Ray Putterill (23)
Ray Putterill var ute før kampen og klaget på at han ikke fikk spille nok, så etter samtalen lovet jeg han mer spilletid. Han takket for det med en scoring etter 23 minutter. For å gjøre det ekstra vanskelig for oss blir back Tomas Lyskov utvist etter to gule etter 42 min. Etter 63 min reduserer Histon ved en svært diskutabel scoring. Etter utvisningen endret kampen helt karakter og vi bør være fornøyd med 1 poeng her..

SERIEMESTER!

Supporterens reaksjon på opprykket

Styrets reaksjon på opprykke

Spillernes reaksjon på opprykket

 

 

LØR 14/4 Blyth – Eastwood, 2-0, Conrad Balatoni (12), Dali Gomez (40)
En grei kamp mot en forventet dårligere motstander i sesongen siste hjemmekamp. 2-0 ble fasiten.

LØR 21/4 Altricham – Blyth, 4-1, Dali Gomez (22)
Vi begynner bra med sjanser etc, og scorer første målet. Da snur det. Står 1-1 til pause, og etter 62 min står det 3-1. Mange spillere med en fryktelig dag på jobben… Vårt største tap i sesongen.

LØR 28/4 Hinckley – Blyth, – , James Mole (36,73 str)
Årets siste kamp, helt uten betydning. 0-1 til pause. Wayne Phillips blir skadet etter 63 min, og skal det sies så er det vel den mest riktige tiden å bli skadet på om man først skal bli skadet. Mole med straffemål. Total overkjøring fra våre side i denne kampen. 68:32 i possesion. 18:2 i skudd på mål.