FM2012 er fotballspillet FOOTBALLMANAGER 2012. Her har jeg tatt på meg en heller umulig oppgave, som du kan lese under. Jeg vil her poste etterhvert som tiden går, og du kan følge med utviklingen her: Første post forklarer alt, her trykker du for oversikt over alle posten

 Sesong 1, november måned:

Ansatte inn:

  • Lee Bennet, trener, free transfer

Spillere inn:

  • Thomas Ryan (junior), F(S), free transfer
  • Max Lonsdale (Junior), M(S) free transfer
  • Nicholas Lyskov (Junior), F(s) free transfer
  • Andre Carvalho-Landell (junior), M(S) free transfer

Statestikker: Nå ligger Shaun Vipond på topp på Gj.snitt rating med 7,48, mens Dali Gomez ligger på 3 plass med 7,47. Dali Gomez ligger også på delt 4 plass på toppscorerlisten med sine 9 mål i serien. Nicolas Barrett ligger på 3 plass på pasningskvalitet med sine 85%.

TIR 1/11 Vauxhall – Blyth,1-2 , Carl Jones (06), Selvmål (54), Tom Murray (74)
Nok ett dødballmål, denne fra frispark. Slått på beste hodespiller, som header trygt i mål. Flying start. Nytt dødballmål, når forsvareren header ballen i eget nett. Herlig mål av Tom Murray, som nok konkurer om rundens mål. Rundt 30 meter og rett i krysset.

LØR 5/11 Histon – Blyth, 1-1 , Shaun Vipond (45)
Dårlig start med mål i mot etter 20 min. Er dette slutten på seiersrekken, eller klarer vi å snu det? Etter mye om og men og brukte sjanser klarer vi å utligne.

ONS 9/11 Blyth – Guiseley, 1-1, Ray Putterill (72)
Utsatt kamp egentlig fra oktober. Kjørte kampen fra begynnelsen av, uten å få uttelling. 0-0 til pause, og en sånn dag der du tror kampen ender 0-0, selv med alle sjansene du skaper. Etter 70 min hadde Guisley sin første avslutning, som endte milevis fra mål. Målet kom på en keepertabbe, men likevel ett fint mål. Første målet i Blyth drakten til Ray Putterill. Og så skjer det utenkelige, på sitt 3dje skudd scorer motstanderen, svært ufortjent. En kamp vi dominerte fra start til slutt, men ikke klarer å avgjøre. Skuffende.

LØR 12/11 Oxford – Blyth, Facupens 1 runde, 2-2, Dali Gomez (12), Shaun Vipond (20)
Oddsen for Oxford seier 1.10 uavgjort 6 og for meg 16. Med andre ord, så tror de aldri i verden jeg kan få noe resultat her. Forventer en smell her, men alt opp til 3-0 er godkjent! Pangåpner med 0-1. Pang! Der stod det 2-0. Knallskudd fra kanten av 16 av Vipond. I dag er vi effektiviteten selv. 3 skudd og 2 mål. Kan dette holde hele veien ut? 0-2 til pause. 85 miutter så reduserer Oxford. 86 minutter utligner de. Uavgjort og omkamp.

Lør 19/11 Blyth – Gainsborough,2-1 , Dali Gomez (29), Shaun Vipond (88)
Ray Putterill skadet etter 15 minutter. Det tette kampprogrammet tar på. Dali Gomez har funnet tilbake til scoringsformen, og putter nok ett mål. Uavgjort 1-1 til pause, snakker vi den fjerde uavgjort på rad? Innbytter for Putteril, Wayne Phillips blir skadet i det 86 minutt. Vi kjører alle i angrep på slutten for å avgjøre og får ett svært fortjent mål. Vinner skuddstatestikken 17:4, og en klart fortjent seier. 60:40 possesion. Med seier her vant vi tilbake 1 plassen på tabellen.

ONS 23/11 Blyth – Oxford, 1 runde facup omk, 0-2
Denne kampen sendes med tvdekning, og 300,000 kling ekstra i kassen.. fantastisk! Regner med jeg ikke blir undervurdert denne gangen og Oxford kjører på fra starten av. Min toppscorer Dali Gomez ble skadet etter 5 min. Oxford kjører på, men vi får kanskje noen farlige kontringsjanser, eller dødballsituasjoner. Tre ting du ikke ønsker på kamper som dette 1) Tidlig mål i mot 2) Straffe i mot 3) Rødt kort. Graeme Armstrong som kom inn for skadet Dali Gomez må gå ut i pausen fordi han har fått en smell. Samme har Nicholas Barrett, og alle 3 byttene er gjort før 2ndre omgang starter. 0-0 til pause. Oxford scorer fortjent etter 57 minutter. Kjører offensivt på slutten i håp om å putte. Uansett ingen forskjell om det ender 0-1 eller 0-2. Og da skjer det som det somoftest skjer, nemlig 0-2. Men vi gjorde oss absoultt ikke bort i denne kampen, vi hadde faktisk mest possession! Pressen fokuserer i etterkant på flere dommeravgjørelser som gikk i mot oss i løpet av kampen, inkludert ett straffespark, men jeg avfeier de med at de snakker vi ikke om.

LØR 26/11 Blyth – Nuneaton, FA Trophy 3kval runde, 4-1 , Dali Gomez (2), Carl Jones (26), Jamie Mole (39), Nikki Ahamed
Flying start mot 5 plassen på tabellen, i FA thropy 3 kval runde. Herlig dødballmål av Carl Jones. Slåes inn i feltet og han scorer på hodet, nok en gang! 3-1 til pause etter herlig mål av Jamie Mole. Sinnsyk scoring av Nikki Ahamed på overtid. Helt fra sin backposisjon, trukket litt inn på motstanders halvdel, scorer han på noe som nok var ment som ett innlegg. Krysset – inn! 35,000 nok i premie.

Sesong 1, desember måned:

Spillere inn:

  • Adnan Ahmed, M(S), free transfer

3 DES – Desember startet med at kampen mot Altricham ble utsatt pga overvann. Vi tok derfor inn en treningskamp den 5/21 bare for å vedlikeholde. Tapte 0-2.

LØR 10/12 Braintree  – Blyth, , Fa Thropy runde 1, 0-2 , Dali Gomez (25), Selvmål (83)
En tøff kamp mot motstander fra Blue Square premier, divisjonen over. Jevn kamp, 0-1 til pause. Kan vi holde dette helt ut? Det vil gi kling i kassen. I det 83 minutt sklir en forsvarspiller fra Braintree inn ett helt upresset unødvendig selvmål. Klager ikke. 45,000 nok i kassen.

13 DES – For andre gang blir kampen mot Altricham flyttet pga overvann. Ny dato er lille julaften. Blir en travel jul med 4 kamper på en uke.

LØR 17/12 Eastwood – Blyth, 1-3 , Dali Gomez (25), Graeme Armstrong (81), Wayne Phillips (90)
Fikk en bra start på kampen, med mål etter 25 min. Desverre måtte målscoreren og min toppscorer Dali Gomez gå ut med skade etter 35 min. 0-1 til pause. Mange gule kort i denne kampen, mye stygt spill og flere spillere med smeller. Greit overtak både på sjanser og possesion, så rettferdig seier. Slapp inn ett klabb og babb mål 3 min på overtid. Carl Jones ute i 2-3 uker. Deli Gomez ute i 2 uker.

FRE 23/12 Kampen mot Altricham blir utsatt for 3 gang, flyttes til januar. Lover ikke bra for mandagskampen mot Hinckley. Flyttes pga overvann. Når skal vi kunne spille fotball på hjemmebane igjen?

MAN 26/12 Blyth – Hinckley, -, Jamie Mole (39,63)
Endelig kamp igjen! Balatoni gjør comeback etter skade, og tar plass på i startelveren. En veldig jevn kamp, der det bølger fram og tilbake, men rett før pause får vi den viktige ledelsen. Etter pause går vi opp i 2-0 ledelse etter herlig goalgetter mål fra Mole. Mole bommer også på straffe mot slutten.

NOTIS: Da starter serien omigjen, for de motsatta kampene. Vi er halvveis! Etter halvspilt sesong, ligger vi forsatt på 1. plass (halvspilt minus 1 utsatt kamp). Spiller vi like bra neste halvdel, vinner vi nok serien! 

ONS 28/12 Blyth – Colwyn Bay ,2-1 , Danny Groves (28), Wayne Phillips (68)
Kamp med mange reserver, så her forventer vi ikke mye. Håper å ungå tap. Fikk en i trynet etter 17 min, men klare å utligne kort tid etter. Balatoni skadet IGJEN etter 42 min, og 1-1 til pause. Spiller nå med juniorspiller i forsvaret. Nicholas Lyskov (junior) kom inn for Balatoni og gjorde en veldig bra innsats.

LØR 31/12 Corby – Blyth, 2-0,
Årets siste kamp, på selveste nyttårsaften. Spiller med Nicholas Lyskov (junior) i forsvaret, fordi jeg ikke har flere å ta av. Aaron Carter og Nicholas Lyskov hadde årsverste i midtforsvaret, og vi tapte fortjent 2-0. I tillegg fikk Jamie Mole seg en smell tidlig, så han spilte lite av kampen. En kamp vi burde fått mer ut av, men laget presterte på det jevne svært dårlig. I tillegg havner Shaun Vipond ut med skade i 2 uker.

Prisutdeling: Altricham vinner måndens manager OG alle topp tre plassene på månednes spiller. Det har jeg aldri sett før av en og samme klubb.

Tabellen til nyttår

I løpet av året ble Villa-Boas ansatt som ny Englandmanager. Stuart Pearce fikk litt røff behandling..

Stuart Pearce fikk ikke mye tolmodighet...