FM2012 er fotballspillet FOOTBALLMANAGER 2012. Her har jeg tatt på meg en heller umulig oppgave, som du kan lese under. Jeg vil her poste etterhvert som tiden går, og du kan følge med utviklingen her: Første post forklarer alt, her trykker du for oversikt over alle posten

Målscorer armstrong i cupkampen mot Salford

Sesong 1, Oktober måned:

Spillere inn:

  • Shaun Godhall, free transfer, løpende kontrakt
  • James Gilpin, KP, free transfer
  • Conrad Balatoni, F(S) free transfer

LØR 1/10 Blyth – Salford, 2. kval runde Facupen, 3-1, Graeme Armstrong (13,66.68)
Møter her ett lag fra utenfor ligasystemet, så regner med det skal være grei skuring. Men stiller selvfølgelig med best tilgjengelig lag, for å få opp selvtilliten i laget igjen. Etter 13 min får vi en betryggende 1-0 ledelse. 2 scoringer til fra samme mann innen klokken hadde runnet 70 minutt.

 LØR 8/10 Blyth – Worchester, 2-0, Jamie Mole (18), Dali Gomez (56)
Dali Gomez tilbake i laget etter skaden, samme med Jamie Mole. Nykommer Gilpin debuterer i målet. Kommer og på rundens lag!

TIR 11/10 Blyth – Workington,2-0 , Carl Jones (69), Shaun Vipond (77)
En kamp vi kjører fra begynnelse til slutt, men sliter med å score mål. Etter 77 min gjør jeg 3 bytter og Workington får sine første skudd på mål. 17:4 i skudd og 65:35 i possesion.

Lør 15/10 Blyth – Durham, 3. kval runde fa cupen, 1-0 , Jamie Mole (77)
Nok ett lag fra de laveste divisjoner under BSBnorth/south, så dette skal være grei skuring. Pengepremie på rundt 70 tusen nok gjør at jeg stiller med beste lag for å gå videre til 4 kval runde. Ble vanskelige enn jeg trodde, selv om jeg hadde possesion med 62:38 så hadde Durham 10 skudd på mål.

Lør 22/10 Droylsden – Blyth, 0-2 , Carl Jones (62), Wayne Phillips (78)
Kampen mellom 1 og 2 plass på tabellen. Skaper mange farlige situasjoner på min cornertaktikk, og endelig scorer vi ved Jones i det 62 minutt. Wayne Phillips med sitt første mål for sesongen.

LØR 29/10 Gateshead – Blyth, 4 kval. runde Facupen, 0-1 , Carl Jones (17)
Tøff motstand i 4 kvalifiseringsrunde, mot erkerrivalen fra divisjonen over! Balatoni sin debutkamp, blir en spennende spiller. Vi levnes ikke store sjanser fra pressen på forhånd, så får vi se om det er divisjonforskjell mellom lagene. CORNERMÅL fra Carl Jones fra andre kamp på rad! Balatoni (ute 2 mnd) holdt i 23 minutter før han ble skadet. Aaron Carter er tilbake fra skade og går inn å tar hans plass. Dali Gomez får seg en smell, og jeg tar han ut i pausen. Gateshead presser på som ventet, og har både possesion og sjansestatestikken på sin side. Holder dette helt ut feirer jeg meg en kopp kaffe! 120,000 i pengepremie smakte nesten like bra som seier over erkerivalen!

Oppsummering: En veldig bra måned med 3 nye signeringer, der hvertfall 2 har gått inn og hevet nivået i laget. Desverre ble Baltoni skadet allerede etter 23 min, og vil ikke spille igjen før etter nyttår. Uansett gleder jeg meg over å ha fått en 3dje god stopper i laget. Måndene endte med månedens manager utmerkelse, og Carl Jones havnet på 3 plass på måndens spiller.