FM2012 er fotballspillet FOOTBALLMANAGER 2012. Her har jeg tatt på meg en heller umulig oppgave, som du kan lese under. Jeg vil her poste etterhvert som tiden går, og du kan følge med utviklingen her: Første post forklarer alt, her trykker du for oversikt over alle posten

Sesong 1, september måned:

LØR 3/9 Harrogate – Blyth, 0-2, Dali Gomez (50), Graeme Armstrong (90)
En jevn kamp, der vi leder både possesion og sjanser, men får unødvendig rødt kort på Danny Groves etter 42 min. To gule for taklinger, vel strengt dømt synes jeg. Gomez scorer etter 50 minutter og taes av banen rett etterpå, da han har både fått gult kort og tilsnakk av dommeren. Uvanlig for en spiss med måltyv som taktikkvalg. Etter 79 minutter begynner hardkjøret fra hjemmelaget sin side, men noen vanittige sjanser som de bommer på. Med en mann mindre legger vi oss litt lengre bakpå, kjører kontringer, og etter 90 minutter kontrer Graeme Amstrong inn spikeren i kisten. En altfor jevn kamp som med litt marginer i mot kunne ha sett veldig forskjellig ut.

Rekord nummer 2 for blyth

LØR 10/9 Blyth – Solihull Moors, 1-1, Deli Gomez (90)
En kamp som utartet seg til å bli en lei pine, hvor vi reddet litt av æren i siste spilleminutt. Vi har spillemessig overtak, possession og vi hadde 20-2 i avslutninger på mål. Alikevel var det bortelaget som fikk hull på byllen først, og gjorde det svært vanskelig for oss. Flere av de gode spillerene våre fra de 6 første kampene i år hadde sin svakeste kamp sålangt. Heldigvis klarte vi å putte ett mål på overtid etter å ha kjørt «alle mann i angrep». 

LØR 17/9 Blyth – Nuneaton, 0-0
En kamp jeg føler vi drar med oss humøret fra forrige kamp inn til denne. Gjorde og en taktisk blunder med teamtalken før andre omgang som gjorde at jeg fikk ‘så til å skru av’ på alle spillerene, da jeg prøvde å oppmuntre de til andre omgang. Skulle nok ha kjeftet på de, for de spilte virkelig ikke bra. Vant sjansestatestikken 7-2, og hadde 70% possesion, så det var bare utnyttelsen av sjansene som ikke stod i stil. Forøvrig fikk jeg skade på Deli Gomez (2 uker) på slutten.

TIR 20/9 Boston UTD – Blyth, 4-0  
Etter to uavgjorte på rad, var vi klar for seier! Sånn skulle de ikke gå.. Vi startet bra, med de 5 første målsjansene før Boston tok over. Så tok Boston bare mer og mer over, selv om vi hadde ballen mest. Flere store sjanser før de scorer i det 30 minutt, og i det 43. Som om ikke det var nok, må vår andres spiss Jamie Mole (6-8 dager) ut med skade etter 36 minutter. Nå begynner det å nære seg en spisskrise. I andre omgang skulle vi reise kjerringen, men slik gikk det bare ikke… Det første tapet var ett faktum! Vi vant sjansestatestikken 10:12, og vi hadde 60% possesion, men det er ingen trøst engang..

LØR 24/9 Bishop Stortford – Blyth, 1-1 Danny Gloves (90)
Her var det snakk om å få seier igjen, få troen i guttene. Men med begge de beste spissene ute, var det jo ett lite skudd i baugen. Håper at noen andres stikker hode fram og melder seg på i toppscorer racet! I denne kampen ble vi den svake, i motsetning til de forregående kampene. Bishop hadde 2% mer posseion enn oss, og vi tapte skuddstatestikken 10:4. Heldigvis klarte vi å redde 1 poeng etter Danny Gloves sitt første mål for sesongen, på overtid. Desverre skadet Aaron Carter seg og vil være ute i 4-5 uker. Tredje skaden på 3 kamper.

Totalt sett en dårlig måned med 1 seier, 3 uavgjorte og 1 tap. For å si det pent, ingen månedens manager denne runden..