FM2012 er fotballspillet FOOTBALLMANAGER 2012. Her har jeg tatt på meg en heller umulig oppgave, som du kan lese under. Jeg vil her poste etterhvert som tiden går, og du kan følge med utviklingen her: Første post forklarer alt, her trykker du for oversikt over alle postene

Sesong 1, august måned:

Seriestart:

Jeg starter i en normal 4-4-2 formasjon, med en måltyv og ett oppspillspunkt foran. Dette fordi jeg ikke har spillere nok til mer alternative formasjoner. Ønsker å tilknytte meg en def midt, men med tanke på lønsbudsjett så ser ikke det ut som det er mulig innenfor denne sesongen. Kommer vi over noen potensielt gode spillere, skal vi hogge til.

Hadde tenkt å skaffe inn maks antall spillere på lån for å fylle ut stallen (selvfølgelig uten lønnsbidrag), og inngikk samarbeid med Morecomb om moderklubb (de kan sende spiller  til meg uten at jeg trenger å betale lønn). Desverre så viste det seg at ingen ønsker å spille å låne ut spillere til BSQnorth..

LØR 6/8 Colwyn Bay – Blyth 0-0
En jevn kamp, der vi absolutt burde ha vunnet. Alene med keeper, blokkering på åpent mål, og stangskudd var noen av sjansene som ikke ville inn. BB: Aaron Carter

TIR 13/8 Blyth – Corby 2-0, Dali Gomez (36) Jamie Mole (60)
En enkel kamp, men stort overtak. Tidlig småskader tvang fram bytter, og tilslutt med Chris Emms skadet også (77)

LØR 13/8 Halifax – Blyth, 0-6 , Jamie Mole (11,68), Joe Kendrick (16), Dali Gomez (24,31), Shaun Vipond (45)
Halifax åpnet faktisk denne kampen med en kjempesjanse, men etter det var det bare enveiskjøring. Hadde faktisk overvurdert Halifax i denne kampen, og ventet veldig mye mer motstand enn det vi fikk. Kendrick sitt mål var en nydelig frisparkperle. Noen av de alene med keeper sjansene som ble misbrukt i denne kampen ville blitt en instant hit på youtube..

Oppdatering:
Med 7 poeng på 3 kamper, og 8-0 i målforskjell leder vi blue square bet north på bedre målforskjell. 9 av 12 spillere på ukens lag etter 0-6 mot Halifax

Ukens lag etter 0-6 seier mot Halifax

Lør 20/8 Blyth – Cloudcester, 4-1, Shaun Vipond (2,4), Dali Gomez (29), Jamie Mole (79)
Snakk om flying start, med skudd fra kanten av 16meteren rett i krysset av Shaun Vipond. Header han ballen i mål 2 minutter etterpå så var kampen inne i mitt spor. Rot i forsvaret gjorde at i det 40 minutt slapp inn vårt første baklengs.

Lør 27/8 Staylbridge – Blyth, 0-2, Selvmål (14), Dali Gomez (61)
Kampen startet flott med ett herlig angrep, som endte tilslutt med at forsvarspillerene skled ballen i eget mål. Ikke så mye som skjede etter det, fram til det 41 minutt, da Tom Murray fikk se det røde kortet. En unødvendig takling, som gjorde kampsituasjonen unødvendig vanskelig. Andre omgang startet med straffemiss fra Jamie Mole, før Dali Gomez roet nervene mine litt med ett alene med keepermål, før han igjen blir skadet i det 78 minutt og gjør alt enda mer vanskelig med tanke på de neste kampene igjen. Eneste raske spissen jeg har som kan spille måltyvrollen.

Tir 30/8 Blyth – Hyde, 4-1 , Aaron Carter (18), Jamie Mole (str. 27), Graeme Armstrong (76), Dali Gomez (81)
Aaron Carter headed inn sitt første mål for Blyth etter 18 minutter, og forsatte den tidlig scoringsrekken jeg hadde åpnet med i serien. Jamie Mole gjorde opp for straffemissen i forrige kamp og banket inn 2-0 fra krittmerket. Graeme Armstrong scoret forørvig sitt første mål i Blyth drakten i det 76 minutt. Etter 3 bytter endret natulig nok kampen litt karakter og vi slapp inn vårt andre baklengs i serien etter 79 minutter, uten at vi blir presset noe nevneverdig mer. Dali Gomez som fikk hvile etter smellen i forrige kamp, kom inn i det 76 minutt og brukte bare 5 minutter på å finne nettmaskene.

Oppdatering: August brakte heder og ære til meg, som måendens manager. I tillegg kom Dali Gomez på andreplass i måndens spiller.

Tabellen etter august måned, 6 kamper spilt.

Resultatet etter august måned, med 6 kamper spilt og 5 seire, 1 uavgjort