Da er det klart! Serien ble vunnet 2 kamper før slutt!

Serien kunne fort blitt vunnet lenge før enn det den ble. Men ettersom det ble litt vanskelig med skader og suspandsjoner litt utover sesongen, ble det spennendere enn antatt. I cupen så kom til kvartfinalen før vi ble slått ut av Aalesund.

Den spilleren som har imponert mest er faktisk unggutten Mattias Totland som fikk en del kamper som Defansiv midtbane å gjorde jobben bra. Endte opp med en rating på 6,66 etter 11 kamper.

Den største profilen ble Kwesi Appiah. Med totalt 18 mål i alle turneringer, så vil jeg si at det veldig bra i sin første sesong i Tippeligaen. Daniel Braathen og Ghayas Zahid var også en stor del av æren for seriegullet.

Når det kom til årest kåringer så endte jeg opp som Årets manager foran Jan Halvor Halvorsen i Bodø og Tor Ole Skullerud i Molde. Braathen kom på en tredje plass som Årets Spiller noe som er veldig bra. Braathen ble kåret av spillerne selv som Årets profil i Norsk eliteserie. Årets unge spiller gikk til Ghayas Zahid. Så det ble tilslutt en god tittler.

Neste sesong nå blir å forsette å herje i Tippeligaen også gjøre det best mulig i Champions League.

Her er laget som gjorde at vi vant serien!

 

SHARE
Previous articleVideo: 3 minutter med misser fra 2014
Next articleBekreftet: Tottenham sin nye hjemmedrakt!
Christoffer Karlsen
Mitt navn er da Christoffer Karlsen, er 25 år og bor i Fredrikstad. Ser på meg selv som en blid og utadvendt person. Prøver å få med meg så mye som mulig av fotball og kan sitte å se på fotball i timesvis uten å bli lei. Har jo 2 favorittlag i Arsenal og Vålerenga, men har også noen lag rundt omkring som Exeter City i Football League 2 og SexyPoxyt på nivå 4 i Finland Twitter: @Fotball_Nerden

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!