Sesong 2 er i gang og jobben med å få Vålerenga til Europeisk toppklubb har akkurat startet.

Etter å ha vunnet serien forrige sesong ble det klart at Vålerenga skulle ut i Europa å kjempe mot de beste fra Europa landene. For å ha en mulighet til å komme lenger enn 2 kamper i kvalik måtte man handle inn noen spillere. Har for det meste blitt lånespillere som har erfaring fra langt større ligaer enn Tippeligaen.

Her er de nye spillerne:
DeAndre Yedlin på lån fra Tottenham
George Puscas på lån fra Inter
Ryan Tunnicliffe på lån i 4 mnd fra Fulham
Emil Jonassen kjøpt fra Odd for 1,85mill

Som man ser, så har det kommet inn en del «store» navn på lån som kan hjelpe klubben til nye høyder. Men når nye spillere kommer inn, må jo noen gå også.

Her er spillere som har forlatt klubben
Morten Berre på Free Tansfer
Riki Alba på Free Transfer
Ander Plassen på Free Transfer
Elias Mar Omarsson på lån til Hønefoss
Simen Hestnes på lån til Tønsberg
Harmohan Singh på lån til ØrnGhayas Zahid solgt for 25mill til Genk

Fikk en god del penger for Zahid som kommer godt med fremover. Så spørs det om spillere som Ryan Tunnicliffe kan fylle plassen til Zahid i 4 mnd eller om Patrick Olsen spiller seg til fast plass på laget. Totland er også en spiller som kan gjøre en god jobb på midten.

Har spilt 3 seriekamper når jeg skriver dette å ligger på en 7 plass med 5 poeng etter 1 seier og 2 uavgjort kamper. Skal møte Bærum i første runde i cupen.

Kommer til å skrive mer når jeg har kommet lenger i serien og muligens fått spilt noen kvalik kamper til Champions League, så det er bare å følge med.

Kommer til å legge til bilder når neste innlegg kommer her!

SHARE
Previous articleThomas Rogne ble svensk cupmester
Next article(FM15) Vålerenga: Sesong 2 godt i gang.
Christoffer Karlsen
Mitt navn er da Christoffer Karlsen, er 25 år og bor i Fredrikstad. Ser på meg selv som en blid og utadvendt person. Prøver å få med meg så mye som mulig av fotball og kan sitte å se på fotball i timesvis uten å bli lei. Har jo 2 favorittlag i Arsenal og Vålerenga, men har også noen lag rundt omkring som Exeter City i Football League 2 og SexyPoxyt på nivå 4 i Finland Twitter: @Fotball_Nerden

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!