Sesong 2 er nå godt i gang og det er både på godt og vondt.

Sesongen startet greit med en del seiere og et par uavgjort før en periode hvor det gikk opp og ned med flere tap enn seiere. Men etter tapet i kampen mot Odd i cupens tredje runde, har ikke laget sett seg tilbake og har nå 6 serie av 6 mulige med en små pen 8-4 sammenlagt seier mot Helsinki i Champions Leauge kvalik.

null

Siden sist innlegg har det også kommet flere spillere inn igjen og det har også forsvunnet noen også siden sist. Spillerne som har kommet inn har gjort en god jobb. Puscas brukte litt tid, men har tatt seg inn skikkelig. Yedlin har blitt en hit på høyrebacken og engelsk mennene på midten har vært gode. Konradsen hentet jeg for 2 kamper siden, så har ikke fått brukt han så mye enda.

null

I serien sålangt kunne det godt bedre. Har scoret mange mål, men har ikke vunnet de viktigste kampene som burde blitt vunnet. Men ligger bare 3 poeng bak overraskelselaget Sogndal, så alt håp er jo ikke ute. Regner med å ta over tabelltoppen ganske fort ettersom laget nå har satt seg.null

Det skal også sies at det har kommet spørsmål om jobbintervju fra flere forskjellige klubber i land som Italia, Spania, England og Frankrike. Men jeg har sagt nei til alle tilbudene ettersom jeg vil gjøre det best mulig med Vålerenga. Men man skal ikke se bort ifra at neste sesong kan det være at jeg trener en ny klubb.

Nå blir det kamp mot BATE Borisov, så det blir en tøff utfordring men skal gjøre alt for å komme så langt som mulig i Champions League.

Følg med videre for å se om hvor lang Vålerenga kommer i Champions League og om vi vinner serien!

SHARE
Previous article(FM15) Vålerenga: Sesong 2 i gang!
Next articleEn 5 minutters hyllest av Rene Higuita
Christoffer Karlsen
Mitt navn er da Christoffer Karlsen, er 25 år og bor i Fredrikstad. Ser på meg selv som en blid og utadvendt person. Prøver å få med meg så mye som mulig av fotball og kan sitte å se på fotball i timesvis uten å bli lei. Har jo 2 favorittlag i Arsenal og Vålerenga, men har også noen lag rundt omkring som Exeter City i Football League 2 og SexyPoxyt på nivå 4 i Finland Twitter: @Fotball_Nerden

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!