Oppkjøringa er over for denne gang og det ble en helt ok oppkjøring for min del. Vi skulle spille European Shield Cup og havna i gruppe med Lugano, Regensburg og Bury.

Første kamp mot Lugano ble en krige kamp. Jeg fikk ikke til så mye, men i det 70 minutt, så fikk jeg ballen servert på 10 meter og satt ballen kontant i mål. Dermed vant vi første kamp 1-0.

Kamp nr 2 er en kamp jeg helst vil glemme fort. Møtte tyske Regensburg og ble totalt overkjørt fra start til sluttbog tapte fortjent 2-0.

Kamp 3 mot Bury må dermed vinnes eller håpe på uavgjort i begge kampene. Vi starter kampen bra og etter 25 minutter får jeg ballen rett innenfor 16-meteren og sender av et skudd som går via stolpen og inn. Etter scoringen, så er det et lag på banen og det er Bury. De kjører kampen å får utligningen rett før pause. Etter pause får hvert lag 1 mål til og kampen ender 2-2. Heldigvis ender den andre kampen i gruppa også 2-2 og dermed er videre og skal møte Hansa Rostock i semifinalen.

Det skal bli en ganske tøff kamp mot Hansa Rostock. Rostock kjører kampen og kommer til de største sjansene. Men forsvaret vårt holder seg bra gjennom hele kampen og det hele ender med at det blir straffekonkurranse. Jeg skal ta straffe nr 3 for laget og gjør ingen feil. Setter ballen hardt oppe i høyre hjørnet. Men Rostock går seirende ut etter at Bytyqi bommer på sin straffe. Så da er cupen over og neste nå er sesongstart som er borte mot Sarpsborg 08.

Mer om sesongstarten kommer i neste del! Så følg med videre for å se om starten i Eliteserien blir vellykket.

PS: Blir litt dårlig med bilder akkurat nå, men det blir bedre når sesongen starter.

SHARE
Previous articleUkens kamp: Brann – Rosenborg! Tipp og vinn!
Next articleEr det for mange lag i turneringer?
Christoffer Karlsen
Mitt navn er da Christoffer Karlsen, er 25 år og bor i Fredrikstad. Ser på meg selv som en blid og utadvendt person. Prøver å få med meg så mye som mulig av fotball og kan sitte å se på fotball i timesvis uten å bli lei. Har jo 2 favorittlag i Arsenal og Vålerenga, men har også noen lag rundt omkring som Exeter City i Football League 2 og SexyPoxyt på nivå 4 i Finland Twitter: @Fotball_Nerden

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!