Endelig er dagen kommet og det er klart for første seriekamp mot Sarpsborg 08. Håpet på å få starte kampen og noe riktig må jeg har gjort, for jeg starter kampen.

Det skulle ikke ta lang tid før første målet kom også. Vi vinner en corner som jeg tar, det blir mye kaos inne i feltet og tilslutt får Høiland sendt i vei et skudd som treffer en Sarpsborg spiller og inn i mål. 1-0 er også stillinga til pause.

Andre omgang blir en midtbanekrig og blir uten de store mulighetene. Dermed vinner vi første seriekamp 1-0.

Min spillerbørs: 7,2

Her brenner jeg en mulighet til å øke ledelsen til 2-0.

Neste kamp er hjemme mot Aalesund. Første omgang er ikke akkurat den morsomste jeg har spilt. Men i det 44 minutt skal det skje noe, men fordel Aalesund. Nordvik mister hodet et lite sekund å feller Gyasi inne i feltet og detmed straffe til Aalesund som Mos setter sikkert i mål. Aalesund ledet dermed 1-0 til pause.

Andre omgang skal handle om et lag, og det er Aalesund. De styrer kampen fra første spark og allerede etter 5 minutter får Mos vendt opp på 16 meter å sender en suser som går rett i krysset.

Resten av kampen skjer det ikke så mye, Aalesund får noen flere sjanser, men Austbø i målet står bra.

Min spillerbørs: 7,4

Hadde ballen en del i kampen og fikk sendt avgårde noen bra passninger.

Det var det for denne gang. Serien er i gang og det har blitt 1 seier og 1 tap i de to første kampene. Følg med videre neste gang for flere spennende kamper. 

SHARE
Previous articleUkens kamp: Vålerenga – Molde
Next articleFotball på tv – Torsdagens buffe!
Christoffer Karlsen
Mitt navn er da Christoffer Karlsen, er 25 år og bor i Fredrikstad. Ser på meg selv som en blid og utadvendt person. Prøver å få med meg så mye som mulig av fotball og kan sitte å se på fotball i timesvis uten å bli lei. Har jo 2 favorittlag i Arsenal og Vålerenga, men har også noen lag rundt omkring som Exeter City i Football League 2 og SexyPoxyt på nivå 4 i Finland Twitter: @Fotball_Nerden

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!