Det offisielle nettspillet Fantasy Premier League til FA er verdens mest populære Fantasy Football-spill, med over sek millioner spillere over hele verden. Flere hundretusen av dem er norske.

Premier League fantasy

Fotballblogg1 har selvfølgelig sin egen liga (ligakode: ‘zsub67’) , som vi dekker behørig i løpet av sesongen. Her kan du også vinne premier!

Les også:

 Topp 10 valgte spillere

Det nærmer seg en ny Premier League runde etter at landslagspausen har gjort seg ferdig, og vi har sett litt på hvem som er de mest valgte spillerne i Premier League.

Ikke overraskende finner vi City og Liverpool spillere i toppen. Forsvarsgeneral Van Dijk er valgt av over halve spillet. Han koster 0,5 mindre enn kollega Alexander-Arnold er nok en solid vei inn i det potte-tette Liverpool forsvaret. Sterling og Salah følger på plassene bak.

Men på listen finner vi også en spiller som har 0 spilte minutter og dermed 0 poeng. Brighton sin keeper Button er billigste keeper i spillet, og valgt av mange rett og slett for å ha en «død» keeper på benken, framfor å bruke 0,5 på å få inn en Pope eller Ryan. 

Etter Button er det Wan-Bisaka som har minst igjen, til å være den 6 mest valgte spilleren i Fantasy.

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!