Det offisielle nettspillet Fantasy Premier League til FA er verdens mest populære Fantasy Football-spill, med over sek millioner spillere over hele verden. Flere hundretusen av dem er norske.

Premier League fantasy

Fotballblogg1 har selvfølgelig sin egen liga (ligakode: ‘zsub67’) , som vi dekker behørig i løpet av sesongen. Her kan du også vinne premier!

Les også:

 Topp 10 spillere

En ny Premier League runde står foran oss, og vi har sett på hvilke ti spillere som har scoret høyest poengsum etter 12 runder. 

Øverst finner vi formspilleren Jamie Vardy, som også er den mest kjøpte denne runden. Han har scoret 92 poeng og ligger best an til å bryte 100-poengsgrensen først. 9 poeng bak han finner vi Liverpools beste spiller så langt denne sesongen, Mane. Overraskelsen Tammy Araham finner vi på 3. plass med 2 poeng opp til Mane. 

Vi har markert den billigste spilleren på topp 10 listen, nemlig Sheffield United sin Lundstram. Nå har nok de fleste fått opp øynene for mannen som for øyeblikket koster 4,9 millioner. Du får altså 2 Lundstram på 1 De Bruyne! 

Den minst eide på topp 10 listen er Manchester United sitt 1. valg som spiss, Marcus Rashford. Han er bare eid av 14,2%, så her er det kanskje mulig å gjøre noen byks om du har troen. 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!