Det offisielle nettspillet Fantasy Premier League til FA er verdens mest populære Fantasy Football-spill, med over sek millioner spillere over hele verden. Flere hundretusen av dem er norske.

Premier League fantasy

Fotballblogg1 har selvfølgelig sin egen liga (ligakode: ‘zsub67’) , som vi dekker behørig i løpet av sesongen. Her kan du også vinne premier!

Les også:

 De mest kjøpte og solgte denne uken

En ny runde i Premier League står for døren og sparkes i gang allerede i dag fredag kveld, når Southampton tar i mot Bournmouth. Vi har sett på hvem som er mest kjøpt og hvem som er mest solgt denne uken..

TOPP 10 KJØPT

Øverst på listen over kjøpte, med over en halv million nye lag på plass finner vi Chelsea sin unge spiss Tammy Abraham som leverte 3 mål (og ett selvmål) i forrige kamp. En spiss til bare 7,3 som leverer varene er verd sin vekt i gull, men er foreløpig bare eid av 24,2%.

En av de mest eide i spillet, Norwich sin Pukki, fortsetter å levere varene og fortsetter å øke i eierandel. Sammen med lagkompis Cantwell er de 2 og 3 mest kjøpte denne runden, med nesten 350k kjøp hver. 

TOPP 10 SOLGT

Øverst på listen over mest solgte finner vi 2 spisser som ikke har levert varene så langt. Wolves sin Jiminez og Tottenham sin stjernespiss Harry Kane er blitt solgt av rundt 150k hver. 

Mason Mount er en spiller i stor bevegelse og er topp 4 mest kjøpt, og topp 7 mest solgt denne runden. Salgene kom mest sannsynlig etter han måtte hinke av banen i Champions League kampen tidligere i uken.

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!