Det offisielle nettspillet Fantasy Premier League til FA er verdens mest populære Fantasy Football-spill, med over syv millioner spillere over hele verden. Flere hundretusen av dem er norske.

Premier League fantasy

Fotballblogg1 har selvfølgelig sin egen liga (ligakode: ‘zsub67’) , som vi dekker behørig i løpet av sesongen. Her kan du også vinne premier!

Les også:

 Topp 10 kjøpt inn før runden

Enda en ny Premier League runde står for døren og før GW23 sparkes i gang har vi sett på hvem som mest kjøpt inn før denne runden. Hvem kaster du deg på? 

På toppen av listen finner vi Southampton kometen Danny Ings som virkelig har funnet godformen. Mest kjøpt inn før runden og nå er han eid av 25,5%. Ganske stor forvandling fra Southampton laget som tapte med kalassiffre mot Leicester i starten av sesongen. Er det for sent å kaste seg på Danny Ings? Nei! Southampton skal gjennom ett utrolig flott program kun avbrutt av en kamp mot Liverpool i runde 25. 

Agureo er endelig tilbake etter skade og feiret det liksågodt med 20 poeng forrige kamp. Så lenge Aguero spiller er han alltid farlig for poeng. Kun 14,2% eier Aguero nå så dette kan faktisk være en differensial! Tett fulgt av formspiller Mahrez som kun eies av 7,6% og koster 8,5 – som kan være en billig inngang i City midtbanen. 

Den billigste spilleren på topp 10 listen er Manchester United back Williams som virker å være i form og som virker å ha fått tillit i ett Manchester United som virker tryggere bakover. Han er også den mist eide spilleren på topp 10 listen så virkelig en differensial. 

TOPP 10 INN DENNE UKEN

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!