Det offisielle nettspillet Fantasy Premier League til FA er verdens mest populære Fantasy Football-spill, med over sek millioner spillere over hele verden. Flere hundretusen av dem er norske.

Premier League fantasy

Fotballblogg1 har selvfølgelig sin egen liga (ligakode: ‘zsub67’) , som vi dekker behørig i løpet av sesongen. Her kan du også vinne premier!

Les også:

 Topp 10 formspillere

Enda en Premier League runde, den 13 denne sesongen, sparkes i gang på lørdag og vi har sett på hvilke spillere som er i form. Formen baserer seg på poeng på de siste kampene, og hvem som har prestert over disse kampene. 

Jamie Vardy er den spilleren som har plukket flest poeng i spillet, og han er den mest kjøpte denne runden. Ikke bare det, men han er også den beste formspilleren for øyeblikket, og virker til å være i fyr og flamme. 

Nestemann på listen er Chelsea sin Pulisic som har spilt eventyrlig bra de 3 siste kampene. Kom inn for 4 runder siden, og har satt den store chelsea-overraskelsen Mason Mount virkelig i skyggen. 

Ellers er det verdt å merke seg spilleren med lavest eierandel, Lys Mousset fra Sheffield United som bare eies av 2,4%. Han koster også bare 5,0 millioner.

Den spilleren på vår topp10 liste som har lavest verdi er Bournmouth sin keeper, Ramsdale. Han koster bare 4,6 millioner og eies av 4,5%

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!