Det offisielle nettspillet Fantasy Premier League til FA er verdens mest populære Fantasy Football-spill, med over sek millioner spillere over hele verden. Flere hundretusen av dem er norske.

Premier League fantasy

Fotballblogg1 har selvfølgelig sin egen liga (ligakode: ‘zsub67’) , som vi dekker behørig i løpet av sesongen. Her kan du også vinne premier!

Les også:

 Topp 10 formspillere

En ny Premier League runde, den 22. rundens står for døren, og sparkes i gang allerede fredag 10. januar når Sheffield United tar i mot West Ham. Vi har sett på de beste formspillerne. 

Øverst på formspillertoppen finner vi den forsvarspilleren som har fått mest poeng i Fantasy, nemlig Trent Alexander-Arnold. Liverpoolspilleren har levert en imponerende sesong så langt og har 112 poeng. Ett «must» for veldig mange, og er eid av 37,7%. Grunnen til at dette tallet ikke er over 50% er nok den stive prisen på 7,5, og det faktum av at back-kollega Robertson er den som har nest mest poeng. 

Bak Trent finner vi to andre Liverpoolspillere i Mane og Salah, før vi kommer til første ikke-Liverpool spiller. Kevin De Bruyne hadde en forrykende jul, kun ødelagt av pep-rulett i nyttårskampen når Kevin var defensiv midtbanespiller med forbud mot å gå over midtbanen. 

Den store overaskelsen her er kanskje Southamptons Danny Ings som har hatt en forrykende desember måned. Kun 6,7 millioner er dette ett veldig godt alternativ som billig-spiss. Eies foreløpig bare av ca 20% men dette ventes å stige de neste ukene.

Topp 10

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!