Det offisielle nettspillet Fantasy Premier League til FA er verdens mest populære Fantasy Football-spill, med over sek millioner spillere over hele verden. Flere hundretusen av dem er norske.

Premier League fantasy

Fotballblogg1 har selvfølgelig sin egen liga (ligakode: ‘zsub67’) , som vi dekker behørig i løpet av sesongen. Her kan du også vinne premier!

Les også:

 Topp 10 bonusmagneter

I hver kamp deles det ut bonuspoeng basert på statestikk fra kampen. Det deles ut 3, 2 og 1 bonuspoeng i hver kamp og vi har sett på hvem som scorer best her. 

Ikke overraskende er det toppscorer og fantasy-leder Jamie Vardy som kommer best ut her. Hele 19 poeng har den hardtarbeidene spissen fått tildelt på de første 13 Premier League rundene.

Når vi ser nedover listen skjønner vi at det å score mål har en viktig påvirkning på bonuspoeng-systemet. Vi må helt til 8. plass for å finne første ikke-offensive spiller. Her finner vi Brighton sin keeper Matt Ryan, som scorer høyt for å holde nullen mye. 

Spilleren med lavest eierandel på vår topp 10 liste er Jordan Ayew fra Crystal Palace som kun eies av 8,1%. Kanskje en differensial? 

Ellers er det vært å nevne at 3. plasserte Marcus Rashford kun er eid av 14,9%. 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!