Det offisielle nettspillet Fantasy Premier League til FA er verdens mest populære Fantasy Football-spill, med over sek millioner spillere over hele verden. Flere hundretusen av dem er norske.

Premier League fantasy

Fotballblogg1 har selvfølgelig sin egen liga (ligakode: ‘zsub67’) , som vi dekker behørig i løpet av sesongen. Her kan du også vinne premier!

Les også:

 Topp 10 bonusmagneter

I alle kamper i Premier League blir det delt ut ut bonuspoeng i Fantasy, etter gitte parameter fra en algoritme. Det blir delt ut 3 poeng til den beste, 2 poeng til den nest beste og 1 poeng til den tredje beste. 

Vi har her sett på hvem som har fått flest bonuspoeng så langt i Premier League sesongen.

Øverst finner vi den unge Chelsea spissen Tammy Abraham som har fått hele 11 bonuspoeng så langt. Overraskende fra spilleren som har sitt gjennombrudd denne sesongen etter å ha herjet i Championship forrige sesong. 11 millioners mannen Aubameyang og 10 millioners mannen Kevin De Bruyne følger tett på med 10 poeng. 

Vi ser allerede her at det å være involvert i mål teller bra ut på bonus-statistikken. Du må helt ned på 10 plass for å finne første forsvarspiller, nemlig Dunk fra Brighton som har 7 poeng så langt. Han er også billigste spiller på topp 10 listen med sine 4,6%. 

Den som eid av færrest på topp 10 listen er Wesley fra Aston Villa som har funnet formen i det siste. Koster bare 6,0, spiller fast og er eid av bare 2,5%

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!